Bezpiecznik nr 28

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie do czego potrzebny jes bezpiecznik 28 powinien być tam 15A Wiec mam tylko puste miejsce tzn są tam blaszki wiec powinno być uzywane nie mam el. szyb wiec w miejscu bezpiecznika nie ma tych blaszek. wiec do czego to moze byc?? silnik 1,6 16v

Masz klime?

Cytat:
Masz klime?

No to zostaw puste miejsce. 28 jest do sprzęgła elektromagnetycznego sprężarki klimatyzacji.

Ja mam bogatą wersję, a wolnych miejsc od groma.

PS. Według moich danych 10A, tak czy inaczej wolnymi miejscami się nie przejmuj, tak ma być

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-07-22 16:40:37 ]

no ..to sie nazywa porządny serwis ;D.. macie koledzy jeszcze jakieś problemy?? bo Wojo ma ksiązkę na kolanach

Cytat:
2006-07-22 16:39:19, VinCe pisze:
no ..to sie nazywa porządny serwis ;D.. macie koledzy jeszcze jakieś problemy?? bo Wojo ma ksiązkę na kolanach

A ile my za usługi liczymy?

Thx walcze z chłodzeniem bo wentylator się nie załancza można zawsze spytać hehe wentylator sprawdzalem bezpośrednio i jest ok ale musze sprawdzić czujniki trzeba poczytać na forum conieco POZDRO

Cytat:
2006-07-22 16:41:22, Matys318 pisze:
Thx walcze z chłodzeniem bo wentylator się nie załancza można zawsze spytać hehe wentylator sprawdzalem bezpośrednio i jest ok ale musze sprawdzić czujniki trzeba poczytać na forum conieco POZDRO

a czujnik sprawdzony???

Ja mam 15A i znaczek jak znak inne niebezbieczeństwa więc lepiej nie ruszać

Cytat:
a czujnik sprawdzony???

nom najpierw trzeba wiedzieć jak go sie sprawdza

Cytat:
2006-07-22 16:44:05, Matys318 pisze:
nom najpierw trzeba wiedzieć jak go sie sprawdza

o żesz w morde.. trzeba było pytać
tzw termowłącznik wentylatora masz w rurze wychodzącej z prawej strony u góry z chłodniy. po lewej stronie od puszki filtra..

Skrzynki się trochę różniły.

Co do wentylatora to pewnie właśnie jak spec VinCe napisał czujnik, zgadzam się

A w zasadzie to jak jeździsz masz dobrą temperaturę, tylko w korkach zaczyna się grzać?

Cytat:
2006-07-22 16:45:30, VinCe pisze:
o żesz w morde.. trzeba było pytać tzw termowłącznik wentylatora masz w rurze wychodzącej z prawej strony u góry z chłodniy. po lewej stronie od puszki filtra..

Stojąc przodem do samochodu.

a sprawdzisz go tak że:
zdejmij z niego wtyczkę. (jak już go zlokalizujesz) i włóz w nią jakiś przewód.. czyli zewrzyj tak żeby się zamknął obwód.. jak ruszy wentylator to masz sprawe jasną że to czujnik.

widze widze a wogóle jak odkręce korek od zbiorniczka to w ch** powietrza idzie i bąbelki boje siężeby nic poważniejszego

Nie chce mi się od nowa pisać, więc:

"VinCe 16:52:20

może ma wode zamiast płynu

VinCe 16:52:31

a w takich temp to woda szybko wrze

VinCe 16:52:36

i mu się po porstu gotuje..

VinCe 16:53:04

ostatnio jak siedziałem w Warsztacie i wkladany był ten mój 1.8 do innego auta to włąsnie tak było

VinCe 16:53:16

zlali wode i zaraz się gotowała nawet jak wentyl chodził

Wojo 16:53:19

a może jemu termostat nawalił, nie otwiera i dlatego też wentylator nie załapuje?

VinCe 16:53:26

a zmienili na płyn i wszsytko pieknie cacuś

Wojo 16:53:31

ooo

VinCe 16:53:32

a tez tak może być"

ehheh no wiec padł czujnik co włącza wentylator a w chlodnicy jest płyn

Cytat:
2006-07-22 16:59:30, Matys318 pisze:
ehheh no wiec padł czujnik co włącza wentylator a w chlodnicy jest płyn

masz jeszcze jakieś problemy z autem?? bo nam sie trochę nudzi ;D

jeszcze pomęcze a gdzie jest czujnik temp. płynu?? bo chyba wtyczka coś od niego nie teges nic nie pokazuje a nagle po przejechanniu dziury to pokazuje połowę

Cytat:
masz jeszcze jakieś problemy z autem?? bo nam sie trochę nudzi ;D

mam jeszce pytanko gdzie można go zezłomować