Czy zderzaki z MK7 pasują do MK6 ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie

Czekam na info jak wygląda sprawa zderzaków

Czy jest różnica w wyglądzie/mocowaniach między 3d a 5d ??

Oraz czy będą niezbędne jakiekolwiek przeróbki aby do MK6 3D założyć zderzaki z MK7 (w MK7 są oryginalnie lakierowane pod kolor nadwozia )

mam nadzieję, że ktoś już temat przerabiał
Pzdr

Cytat:
2006-07-21 16:56:31, aeste pisze:
Jak w temacie Czekam na info jak wygląda sprawa zderzaków Czy jest różnica w wyglądzie/mocowaniach między 3d a 5d ?? Oraz czy będą niezbędne jakiekolwiek przeróbki aby do MK6 3D założyć zderzaki z MK7 (w MK7 są oryginalnie lakierowane pod kolor nadwozia ) mam nadzieję, że ktoś już temat przerabiał Pzdr

nie wszystkie sa oryginalnie lakierowane, pozatym watpie czy przedni zderzak z mk7 bedzie pasowal do mk6 - inne mocownie grila i wyciecia do lamp. Nie lepiej zbobyc zderzak od rs`a ??

W przednim bez przeróbek się nieobejdzie, tylni powinien podejść

Przede wszystkim nie pasują stylistycznie!
A przeróbka przedniego jest prosta, wystarczy
usunąć tzw "kły" ale wierz mi (gdzieś to juz pisałem)
totalna porażka jak plastikowy zderzak w "puchatku"

mocowania są identyczne w MKVII i MKVI, ale przedni to sobie odpuść

No to zmienimy sam tył na lakierowany a przód się zostawi matowy - zobaczymy jak to się będzie prezentować, ale obawiam się, że może być sredniawo. - oby to były nieuzasadnione obawy !

Aaaaa no i najważniejsze ...... kutfa ...

na żadnym zderzaku z MK7 "lakierowanym" nie widziałem listw chromowanych, które w MK6 mam na około autka (zarówno boki jak i zderzaki) ...... - czy ktoś zaprzeczy, czy w MK7 już nie wrzucali listw ??
- jeżeli nie ma to napewno będzie średniawo wyglądać

[ wiadomość edytowana przez: aeste dnia 2006-07-22 16:40:09 ]

mkVII nie mają już chromowanych listw a z tym zderzakeim przednim to przecież czarny tez zawsze można pomalować pod kolor poszukaj na forum już były takie tematy

a ja ci podam linka o podobnej tematyce

klik