| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-07-28 15:47:31 Witam
Czy ktoś z was rozbierał lusterko zewnętrzne z lantry j-1 dostało jakiś luzów, nie wiem czy nie trzeba będzie zaczynać od szkła. pozd |
Dyzio007 HF MEMBER hyundai pony Łódź | 2006-07-29 08:15:55 to jest elektryka czy manual?? |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-07-29 09:32:13 Lusterko jet manualne
|
damian-k HF MEMBER Opel Astra Szczecin | 2006-07-31 01:12:31 ja to lusterko rozkręcałem jak montowałem podgrzewanie, aby je rozkręcić musisz odchylić wkład na maxa o ile pamiętam to w taki sposób jak byc go chciał wdusić po stronie od szyby i w dół. Po lewej stronie wkładu jest taki patyczek plastikowy przechodzący przez otwód we wkładzie i założony w dzurze przy takim okrągłym czymś co wchodzi w środek wkładu. Na tym czymś trzyma i obraca się lusterko i jest na to założone za pomocą zatrzasków. Na początku spróbuj delikatnie zdjąć z tych zatrzasków a następnie przesuń cały wkład do siebie aby ten patyczek wyszedł z "łoża" w tym środkowym kułku a następnie z oczka we wkładzie.
Miłej zabawy PS ja podczas wyciagania pierwszy wkład połamałem i skończyło się na wizycie u szklarza ![]() |