Elektryczne szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcialbym zamontowac elektryczne szyby do eskorcika 1994r. 1.8 TD, gdzie kupic podzespoly, jak to zrobic, czy dam rade sam, czy nie obedzie sie bez mechanika?

szukać na allegro , dasz rade sam (jeżeli znasz się troche na elektryce)

Postów i wypowiedzi na ten temat było juz pełno na forum. Poszukaj dokładnie.

Już niebawem ukaże się w poradniku opis mojego autorstwa jak założyć el. szybki nie posiadając instalacji elektrycznej.

Cytat:
2005-08-17 15:16:43, DarasBB pisze:
Już niebawem ukaże się w poradniku opis mojego autorstwa jak założyć el. szybki nie posiadając instalacji elektrycznej.

Mniej wiecej kiedy? Za tydzien czy duzo wiecej? Chetnie bym poczytal i zobaczyl ile to jest roboty...

Ja poświęciłem na to dwa pełne dni (od 9 do 21), ale tylko dlatego, że nie miałem nikogo do pomocy i rozgryzanie instalacji zajęło mi sporo czasu.

Poradnik ukaże się max za tydzień.

Na chwilę obecną jestem podpięty pod 12 [V] ("na partyzanta" pod włącznik ogrzwania tylniej szyby), ale czekam na informację od Wilka gdzie wczepić się w skrzynce bezpieczników, aby być podpiętym pod oryginalny bezpiecznik 30[A] od el. szybek.

Prawie komplet materiałów mam przygotowany. Muszę jeszcze się dowiedzieć komu i w jakiej formie przesłać ten opis.

Cytat:
2005-08-17 16:35:50, DarasBB pisze:
Prawie komplet materiałów mam przygotowany. Muszę jeszcze się dowiedzieć komu i w jakiej formie przesłać ten opis.

Super, czekam z niecierpliwoscia...

gdzie mozna przeczytac ten mega opis?

Cytat:
2005-10-22 14:47:46, longrunner pisze:
gdzie mozna przeczytac ten mega opis?

No właśnie

tu jest opisane jak podpiac sie do skrzynki bezpiecznikowel.szybki montaz