Stp i inny szajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do szanownego forum nie mam juz essa tzn mam ale czeka na decyzje i rozkrecamy ale to bedzie pozniej ale podpowiem wam cos zebyscie nei zrobili czegos podobnego!!!! BRachol ma VW golfa 2(pewnie dla tego ) i brał mu olej nie wiem dokładnie ilen ale cos tam zarł doradził mu domorosły mechanik zeby wlał uszczelniacza ino i uszczelnił silnik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak ze teraz bedzie musiał kupic nowy albo robic generalnie cały silnik bo po okolo 1000 km od wlania jakiegos bardziewia posały symeringi ogok rozrzadu? i inne uszczelki silnik dosłownie tryska olejem! co on wlał dokładnei nei wiem ale chyba stp nie lejcie tego ani nic podobnego pozdrawiam

jejku chyba mi sie klawiatura przestawiła i tyle literowek popelniłem ze szok sorrki do zeczy nie wlewajcie zadnych uszczelniaczy moj brat tak zaj/.....silnik !!!!!!!!!w krotce cały essi 1.6 16v do rozbiórki !!!!!!!!!!!!!!

jakos nie widzialem, zeby kto ktolwiek wyrazal sie o tych specyfikach pochelbnie a tym bardziej polecal to na forum

który rok tego esca do rozbiórki? i co ciekawego posiada

ja potrzebuje amory - tyl

ile maja sprawnosci?

wiecie takie cos sie tylko kupuje i dolewa przed sprzedaża autka
żeby cichutko chodziło
mało paliło
pózniej macie przykład poniżej współczuje

a wiec tak c do essinki rok to 93 co ciekawego posiada hmmmm to co essi po 93 centralny wspomaganie itp amorki tył 90% sprawnosci jakie nie wiem nie zagladałem musze spisac umowez gosciem

i rozkrecamy!!!!!

Cytat:
2006-07-23 11:05:27, krakus69 pisze:
a wiec tak c do essinki rok to 93 co ciekawego posiada hmmmm to co essi po 93 centralny wspomaganie itp amorki tył 90% sprawnosci jakie nie wiem nie zagladałem musze spisac umowez gosciem i rozkrecamy!!!!!

to zerknij, upewnij sie co do sprawnosci , kup, rozkrec, zastanow sie nad ich cena i daj znac