MotoNews.pl

ESPERO UMIERA.........................

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH KLUBOWICZOW. JESATEM NOWY W WASZYM SZANOWNYM KLUBIE MOBILKOW . I JUZ NA POCZATKU PIOWIEM O CO MI CHODZI OTOZ KUPILEM DAEWOO ESPERO I OD DNIA ZAKUPU ZACZELY SIE DLA MNIE PROBLEMY NA DZIEN DOBRY PRAWA SZYBA NIE OTWIERA SIE ROZEBRALEM PSTRYCZKI Z PRAWEJ STRONY JEST WSZYSTKO OK NATOMIAST6 CENTRALNY PSTRYK PO LEWEJ STRONIE MA LEKKO WYMECZONE BLASZKI SPREZYNUJACE W ZWIAZKU Z TYM POSZUKUJE CALEGO PANELA MOZE KTOS WIE GDZIE I ZA ILE COS TAKIEGO MOZNA NABYC???????????????????????????????????????????
NASTEPNY PROBLEMIK TO KLIMA PROBLEM BO NIE DZIALA I TERAZ PYTANKO CZY NIE DZIALA BO UMARL JAKIS ELEMENT CZY POPROSTU JEST PUSTA I TARZA JA NABIC KOLEJNY PROBLEM KTORY CIAGA MI SEN Z POWIEK TO JEST PALACA SIE KONTROLKA ABS PROSZE O JAKIES PORADY MOZE DA SIE COS SAMEMU PORADZICV LUB SPRAWDZIC PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ KOLEDZY

NIE KRZYCZ NA NAS

wiekszosc odpowiedzi na teoje pytania jest w wyszukiwarce ale zeby sie do niej dobrac niestety trzeba byc w klubie
wyslanie akcesu w stosownym topiku zalatwi sprawe

odpowiem niech strace z klima nie ma rady..jazda do serwisu samemu to sobie mozesz najwyzej stwierdzic ze nie dziala..moze byc nieszczelnosc i brak czynnika ale moga byc tez inne powody..chcesz miec chlodno musisz zaplacic takie rzeczy sie sprawdza przy zakupie panelu szyb poszukaj na allegro..bywaja...usterka dosc czesta i wynika z glupiej konstrukcji calosci ukladu..abs to prawdopodobnie urwany jeden z kabelkow od czujnika sprawdz w nadkolach

a w przyszlosci najpierw uzyj wyszukiwarki a potem zadawaj konkretne pytania najlepiej w juz istniejacych watkach..i jak zauwazyl moj przedmowca wylacz caps

Ależ on nie umiera tylko twój wąż w kieszeni.