Tacuma prośba dla znawcy aut z Warszawy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam koledzy
kolejne miesiące mijają a ja bez auta chodzę, zastanawiam się
na Tacumą 1.8 która stoi w Warszawie model 2001 rejestrowany w 2002 r.
I tu pytanie do was czy ktoś z was mógłby pomóc mi sprawdzić to auto gdybym PKP-em do Wawy przyjechał ?

Nie jestem z Wa-wy więc nie wiem gdzie można pojechać do serwisu itd. a nie chciałbym kupować auta w ciemno. Tester lakieru już pewno idzie do mnie pocztą.

No i mimo wszystko jakieś opinie o Tacumie bym od was chętnie usłyszał
Nie wiem jak z częściami do tego auta I co może się popsuć
w takim aucie

Pozdrawiam all

Taurus Konin

[ wiadomość edytowana przez: Taurus dnia 2006-07-25 15:27:21 ]

ja ze swojej strony zglaszam tylko jedna sugestie..jesli chcesz samochod zawiesc do warsztatu na przeglad tzn zeby ci obejrzeli i ocenili stan samochodu to umow sie zawczasu..jesli myslisz o ASO to zapomnij o tym ze pojedziesz spontanicznie a oni ci z marszu go wezma na podnosnik i oblookac...

jesli wiesz w jakim dniu bedziesz to dzwon do ASO i umawiaj sie..dowiedz sie tez w miejscu gdzie samochod bedzie kupowany czy ci na to pozwola..dowiedz sie tez jaki jest koszt takiego przegladu..a w ogole to ja nie wiem czy gdzies po za ASO ci kompetentnie sprawdza ten samochod bo to dosc unikalny model..a zepsuc sie moze to samo co w lanosie nubirze czy leganzie..ogolnie mi sie ten samochod nie widzi..ale to odczucie czysto estetyczne

natomiast jak jestes zdeterminowany to wejdz na www.autoparts.com.pl tam jest cos takiego jak telefoniczne porady ekspertow bardzo mili i sensowni goscie..aaa tylko koniecznie na kotsisa nie na jagiellonska..jagiellonska to porazka jak dla mnie

Ja jestem z Łodzi, a nie z Wawki, ale nawet tutaj chodzi fama, że faktycznie na Kotsisa mają dobrą renomę
Tacuma - nietuzinkowe i mało spotykane auto - ale podobno bardzo dobre.
Za nietypowość powinna być baaaardzo atrakcyjna cena - nawet taniej niż Nubira