Jak dopasować hokej z golfa III?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam hokej od golfa, ale po przyłożeniu go do zderzaka okazuje się, że nie pasuje za dobrze. Jak go zamontować, żeby było ok?
Może ma ktoś jakieś zdjęcia?
Opis też się przyda?

pogadaj z Open-em, on ma zamontowany
popatrz na jego profil

u mnie pasował ładnie.....tzn trzeba w miejscu gdzie jest łuk naciąć mocowanie żeby można było ten łuk powiększyć....wtedy będzie okej....

Trzeba go zkracać w którymś miejscu?

Cytat:
2005-07-27 07:03:36, Tsport pisze:
Trzeba go zkracać w którymś miejscu?

Po pierwsze zastanow sie jak chcesz to zrobic..
Najlepszym rozwiazaniem i najestetyczniejszym jest dospawanie do zderzaka w essim dolu od zderzaka od golfa... Samych tych mocowan... Do tego wywyijasz hokej, tak jak mowil micab, jeszcze delikatnie na srodku przytniesz i jest gitara...
Najprosciej oddaj to do plastikarza, zaplacisz z 50zeta i Ci to pospawa i spasuje hokej..
Bedziesz mogl go wypinac na zime... a jak gdzies mocno przylozysz to najwyzej kupisz nowy i zalozysz...

Cytat:
2005-07-28 11:25:33, open pisze:
Po pierwsze zastanow sie jak chcesz to zrobic.. Najlepszym rozwiazaniem i najestetyczniejszym jest dospawanie do zderzaka w essim dolu od zderzaka od golfa... Samych tych mocowan... Do tego wywyijasz hokej, tak jak mowil micab, jeszcze delikatnie na srodku przytniesz i jest gitara... Najprosciej oddaj to do plastikarza, zaplacisz z 50zeta i Ci to pospawa i spasuje hokej.. Bedziesz mogl go wypinac na zime... a jak gdzies mocno przylozysz to najwyzej kupisz nowy i zalozysz...

Po pierwsze twój hokej wygląda zaje...ście powiedz czy po spawaniu trzeba było malować dolny rant zderzaka?
Po drugie masz całkiem orginalny sposób polakierowania autka,i to naprawde nadaje charakteru i niepowtarzalności,szkoda że do mojego koloru ciężko było by uzyszkać taki efekt

Cytat:
2005-07-28 11:49:01, Remarq pisze:
Po pierwsze twój hokej wygląda zaje...ście powiedz czy po spawaniu trzeba było malować dolny rant zderzaka? Po drugie masz całkiem orginalny sposób polakierowania autka,i to naprawde nadaje charakteru i niepowtarzalności,szkoda że do mojego koloru ciężko było by uzyszkać taki efekt

Trzeba nie trzeba chcesz miec kiche to nie maluj Atak serio to trzeba - u mnie w kazdym badz razie

Musialem malowac bo byl innego koloru, a pozatym brzydko wygladalo to spawanie.. Dzieki temu wogole nie widac gdzie i jak byl spawany...
I tak auto mialo robiona cala blache wiec i lakier tez nowy...

Sorki Moze to glupie pytanie ale co to ten hokej

to dokładka zderzka od golfa III..a dlaczego hokej?? bo składa się z dwóch częśći które wyglądają jak kije do hokeja

Że tak się podepne
Wie ktos moze z jakiego auta najlepiej wziac te dokladke do mk VII?

Cytat:
2005-07-31 19:09:18, b_artman pisze:
Że tak się podepne Wie ktos moze z jakiego auta najlepiej wziac te dokladke do mk VII?

Ktos w klubie ma chyba od espace....

Cytat:
2005-07-31 23:59:30, Bakster pisze:

Z jakiego autka jest ta dokładka przedniego zderzaka. Widziałem już w kilku Essinach i bardzo mi się podobuje

z espace.

Cytat:
2006-07-25 18:32:07, fryszard pisze:
z espace.

Dzięki Pawełek.

witam!
tu masz dokladna fotorelacje jak to zrobic krok po kroku!
PORADA
PS. dziwie sie ze jeszcze nikt tego nie dodal do dzialu porad!!!!
pozdrawiam.

dzis ogladalem stara lagune i wydaje mi sie ze tez by podszedl

jest podobny do tego z foto

pozdro

oczywiscie ze by podszedł... z espace jesty praktycznie taki sam tylko nizszy. a ze z laguny pasuje jest potwierdzone testami

Znowu będę miał niespokojny sen