Progi!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do was pytanie!
czeka mnie zrobienie progów w moim Essim!Chciałbym żeby mi ktoś podpowiedział ile w ogóle może kosztować zrobienie lewej i prawej strony???
I jeszcze jedno: co to są te reparaturki bo piszecie częto o tym a ja pojęcia nie mam co to jest.HELP

to jest np reperaturka błotnika

wklep proszę w wyszukiwarkę : progi i poczytaj. Jest tam wiele cennych informacji. Reparturki, to kawałki blachy do wspawania w miejsce zniszczonej. Są także reparturki wlewu paliwa.

E no dzięki teraz to już trochę lepiej się ztym czuję bo nie bardzo wiedziałem jak "ugryźć" te progi.
A wiecie coś o kosztach takiej reparaturki progu.
Jestem w pracy i mam zablokowany dostę do Allegro i e-bay i nie bardzo mam jak sprawdzić

1 reperaturka progu kosztuje okolo 50 zł a ile by blacharz wział za wspawanie i lakierowanie to juz nie wiem

no ja jestem teraz przed wymianą całego progu (Essi kontra pokrywa od studzienki) i za próg mam zaplacić do 150.00 + robocizna a wczoraj na szrocie byłem i za próg żądali sobie 50.00

Dzięi Wielkie1Troszku mi lepiej bo myślałem że z szeset bedzie kosztowało!!

Cytat:
2006-07-26 12:45:10, piter771 pisze:
no ja jestem teraz przed wymianą całego progu (Essi kontra pokrywa od studzienki) i za próg mam zaplacić do 150.00 + robocizna a wczoraj na szrocie byłem i za próg żądali sobie 50.00

ło jezzz

ile - 150zł a za użwyke 50???

nowy próg mam w cenie 60zł