| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-02 01:15:33 Od momentu ostanich moich zdjęć
zmieniłem wydech, felgi, opony i zlikwidowałem brewkę z przedniej szyby więc nadszedł najwyższy czaz aby zaktualizować galerię...
![]() [ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-05-02 01:16:20 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-05-02 02:03:56 Miodzio Łukasz - naprawdę miodzio........ |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-05-02 11:08:29 hehe.. a co to za panowie na tylnym siedzeniu? |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-02 18:59:35 Łukasz gratukację za aparat. Jakość zdjęć jest o niebo lepsza od poprzednich. Felgi wyglądają zabójczo!!
Brakuje mi tylko fotki z boku z poziomu kół, tak dla pełnego pokazania felg... A może jakies chromy rzucisz na autko.. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-02 20:51:02 1. Felgi kupiłem razem z oponami od Dominika Olechnowicza.
Są to "stare" (ale po renowacji) niemieckie felgi ATS które były wkładane do Golfów II. Ich konstrukcja jest taka, że po ich założeniu zbędne jest już zakłądanie pierścieni dystansowych, bo kółeczka wystają delikatnie poza obrys samochodu... Jazda na tych kółeczkach jest diametralnie inna, bo po pierwsze zwiększyłem rozmiar z 14 na 15 cali, rozstaw kół mi się poszerzył i opony mają niższy profil... jeszcze utwardzić zawieszenie i obniżyć i będzie miodzio! 2. Koledzy którzy sobie siedzą z tyłu to mój młodszy brat i kumpel. 3. Napis EROS wykonałem z "resztek" napisu ESPERO a wpadła na ten pomysł moja była kobieta. Każda literka przyklejana była oddzielnie i trzyma już rok czasu jak cholera! 4. Tłumik odkupiony od Adminka - faktycznie siedzi bardziej "pod samochodem" niż jego poprzednik i ryczy aż uszy więdną! 5. Przednia blacha jest powyginana od różnych uderzeń np: od zbyt "głębokiego" wjazdu do garażu, od wjechania Cinquecento w dupe...itp.... 6. Przedni znaczek usunołem ponieważ po pierwsze: był badziewnie brzydki, po drugie: bez znaczka Espero agresywniej wygląda... 7. Z aparatu jestem naprawdę zadowolony... |
elita Kielce | 2003-05-02 22:14:40 uuu dawno mnie tu nie bylo ogulnie fajnie ale te felgi fajniej by wygladaly gdyby nie byly malowane tylko polerowane
Pozdrawiam Wiktor |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-05-05 20:51:53 moga byc |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-05-06 09:39:40 Hej No i zajebiście odbija się niebo w przedniej masce Eroska!!!!! Jak zrobić by moje porysowania, wgniecenia, i inne takie zniknęły i żeby fura się tak prezentowała |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-06 11:46:33 Ja osobiście swojego "Eroska" doprowadziłem do takiego stanu
trzema metodami: - spolerowanie całego auta (miało to miejsce dokładnie rok temu i trzyma tak do dzisiaj - zrobił mi to lakiernik) - częste mycie auta szamponem z woskiem - częste "plakowanie" (spray - PLAK) |