[S] Fiat 128 3p wszystkie części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, praktycznie wszystkei zcęści w stanie różnym, także jak ktoś zobaczył coś dla siebie na fotkach albo ma jakieś inne pomysły - piszcie wraz z propozycjami cenowymi, wtedy podjadę i dowiem się co i jak.

jeśli ceny będą rozsądne :

- same szkiełka przednich kierunków i pozycji .
- przewód łączący alternator z regulatorem (chodzi mi głównie o kostki)
- zawias drzwi kierowcy (te ze zdjęć raczej w całości będą sprzedawane ?? , a mi chodzi o sam zawias z drzwi)
- blaszana pionowa osłona na przednim słupku od strony kierowcy (na zdjęciu widać ją w dolnej części cienia kierownicy)

Byl bym wdzieczny za SMSa lub telefon 503394300 z instrukcjami ile top dla ciebie rozsadna cena. tak orientacyjnie. pojade to teraz wykrecic, ale wiesz... musze wiedziec ile za to mozesz dac

Szkielka sa, przewod jedyny jaki byl od altka to odpialem, blaszka jest, niestety zawiasu nie am bop auto bylo zastawione i nie bylo jak otworzyc drzwi.

Wzialem tez lampy tylne w stanie hmm, srednim, no ale zawsze to ajksi zapas czy cos, oddam tanio

wielkie dzięki

dasz rade zrobic foto kolektora wydechowego? plus ile za niego?

nie. przynajmniej nie teraz.

Co tam jest za silnik?

Zapewne 1100, ale w sumie nie wiem

Mnie interosowałby ten tylni spoiler, tylko nei wiem czy do coupe podejdzie

A tak na poważnie to auto wygląda na całkiem niezły stan, moze znajdzie sie ktoś kto zechce uratować je w całości.

Pozdro

a serwo z podstawką to ma?

to auto wygląda na całkiem niezły stan,

- po dwóch tygodniach takiego postoju ????

dolny zawias kierowcy ?? odblokowany ?

Auto stoi 100km odemnie i nie mam po prostu mozliwosci eraz wykrecac nani psrawdzac nic,. zrobmy tak, ze jak bede tam, to dam znac i wtedy bedziecie pytac, ok?

mnie by interesowaly ceny:
popierlniczka z aluminowa obwodka + przelaczniki...
znaczek na masce
zegary...
gaznik jesli to org.
plasticzek kolo mieszka
przednia szyba + uszczelka jak ladna

Prosze was o inna polityke zamawiania
Jak piszecie, to piszcie ile mozecie dac za te czesci co wymieniacie zakladajac stan dobry lu b.dobry no i jezeli cena bedzie sie w tym miescic, to wykrece jak bede, nie bede musial chodzic, pytac i na czuja wyrecac ze ktos da tyle albo nie. Ja na tych szpejach serio nie robie wielkiej kasy. jak doliczam sobie 5-10 do jakiegos zamowienia na kilka czesci, to jest max, takze prosze, podaajcie ile mozecie dac za te czesci

25~ za dolny zawias z drzwi kierowcy z kawałkiem ''mięsa''
5 ~ za kawałek profilowanej blaszki klamki pasażera (prędzej czy pużniej trafie na nią np. ZOFJA)

(Julo-poszło?)

jak bede mial chwile to wyrwe z zofi na zlomie kawalek blachy z drzwi
zawias tez podejdzie?

zofia może mieć inaczej tam poukładane dlatego wole z 3p-coupe

i to mi znacznie ulatwi sprawe. bed ta,m najpoirawdopodobinej pojutrze, prosze o listy czesci z kwotami jakie mozecie dac

jutro wie wybieram w okolice. nikt juz nic nagle nie chce? ktos o kierownice pytal. czymogl (mogla, bo to ona) by sie odezwac na gadu albo tu?