| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Coolio HF MEMBER Hyundai Scoupe SLC Rybnik | 2006-09-25 02:30:01 Czy ktoś używa tego oleju w swoim hyundaiu ?
Jeśli tak to podzielcie się Waszymi uwagami na jego temat. |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2006-10-06 12:59:51 zrobiłem juz troszke kkm na valvoline 10W40 i polecam. Oczywiście cudów nie ma ale mi osobiście zmniejszył zauważanie spalanie, na dodatek jest program dolewek jak zmienisz w arsztacie to przez nastepne 10kkm masz prawo do nich wpadać na dolewki - limit 3l... mozesz więc powiedzieć , ze nie dokładasz do oleju
|
Coolio HF MEMBER Hyundai Scoupe SLC Rybnik | 2006-10-10 13:59:21 Gdzie znalazłeś informację na temat tego programu dolewek ? Jest gdzieś na necie lista warsztatów, które biorą w nim udział ?
|
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2006-10-11 20:22:07 wejdź na stronę valvoline wybierz warsztat który ci pasuje, zadzwoń tam i zapytaj czy dalej robią dolewki .... tak się składa, ze tego nigdzie nie reklamują a ja już 2 wymianę tak sobie dolewam w 2 warsztatach w stolicy.
Pozdrawiam i polecam trzymanie się 10W40. nawiasem branie oleju to złożony temat.... wystarczy dać pare razy większe obroty (pod czerwone pole) i już leci olej, wystarczy zalać pod górną kreskę samą na bagnecie i wkręcać go na wysokie obroty i odmą ci leci olej..... dalej zależy jak go mierzysz, bo między kreskami jest zwykle litr ..... [ wiadomość edytowana przez: arturo_soda dnia 2006-10-11 20:31:23 ] |