PODSWIETLANIE BUDZIKOW OPANOWANE !!! WSZYSTKIE KOLORY TECZY!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie!!! stalo sie ruszyla seryjna produkcja podswietlania budzikow we wszystkich mozliwych kolorach.
tj. czerwony, niebieski, zolty, zielony, pomarnczowy, bialy(czyli mniej wiecej ksenonowy. mam juz przygotowane formy pod tarcze i zdjecia demontazu budzikow (beda wrzucone pozniej), nie jest to ciezka robota ale musicie zarezerwowac jakies 45 min.
Ja od dzis mam krwisto czerwone (seat).
A i jeszcze jedno biale zegary nie sa !!!zadnym!!! problemem.
Proponuje jesli to mozliwe Qlogic (nie jezdzisz teraz samochodem) jesli mozesz to zdemontuj zegary i zawiezmy je na zeran na gielde, zrobia w dwa dni i po klopocie.

Ps. koszt takiego podswietlenia zegarow to dla warszawiakow NIC a dla nie warszawikow koszt wysylki. Chyba ze zamowienie bedzie na kolor jakiego akurat nie mam na stanie wtedy bedzie to 26zl + koszt przesylki.

ZDJECIA BEDA WIECZOREM

Pycel

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2003-03-28 14:43:29 ]

Jestem zainteresowany!!!! A powiedz, czy jesty mozliwowsc, tak jak kiedys mowiles, w dzien - biala tarcza - w nocy - niebieskie podswietlenie???

no no! zapowiada się ciekawie! ...już jest wieczór!!..a fotek nima ....ja chcem zobaczyc!

Jest sobota, jutro niedziela - moge wykrecic, ale napisz co i jak. O co chodzi i co to zanczy za darmo. Co oni tam na gieldzie takiego beda robic?
Czekam na zdjecia...

no wlasnie bo ten niebieski mnie zainteresowal

Zatrzakow jest chyba 6 zeby odpiac caly przod trzeba przy kazdym zatrzasku blokowac coby sie nie coflo i spowrotem zatrzaslo

tarcza obrotomierza -- do tych dwoch plasterkow mozna przylepic folie - u mnie trzyma sie bez przylepiania
chyba nie trzeba tlumaczyc krwiste zegary coraz blizej

Niestety zdjecia samych zegarow wsadze pozniej bo obecnie nie mam aparatu (wczoaraj mial byc na zlocie Łukasz G. i liczylem troszke na niego, ale coz wolal robic cos innego! Zegary sa rowno poswietlone na calej powierzchni i nie ma problemu ze kiedys zmienia kolor (ten rodzaj foli traci swoje wlasciwosci przy temperaturze 240 stropni.

Ps. zdjexcie zegrow w akcji postaram sie wrzucic jak najszybciej

czesc

jestem zainteresowany czerwonym kolorem. Jesli znajdzie sie dla mnie takie zestawik to zaraz moge wyslac Ci adres na ktory moglbyc mi to wyslac.

pozdrawiam

przemek

D dobre...przyt moich bialych zegarach wygladalo by niezle...a moze moglbys mi to kupic i podeslac???

Ja jestem zainteresowany niebieskim (może ciemno niebieskim) kolorem. Teraz mam zaistalowane żarówki, ale oświetlenie nie jest równomierne.

Niebieski jest narazie w fazie testow (Diackon i Keyjey), biale podswietlanie zrobie u Jaca i wtedy dopiero bede rozsylac folie.
Nie chce zebyscie nie byli zadowoleni z wynikow moich eksperymentow.
Biale zegary postaram sie zrobic sam jak tylko odbiore skaner ktory pozyczylem koledze, tu uklon w strone Lasombry zeby podeslal mi (jesli ma) napis ESPERO w oryginalnej stylistyce to umieszcze go na zegarach.

Ja chce czerwone!!! Mozna zamowic u Ciebie od razu z montazem? Dogadamy sie...

Pycel zmiana planów - chciałbym takie jak Twoje CZERWONE podświetlenie
Co Ty na to????????

Ja też reflektowałbym na niebieski................

a ja bym chcial niebieskie ?? Pycel kiedy sklepik i maly warsztat otiwerasz ?? moze wpadlbym na montaz takiego cuda

Ja tez na niebieski bym reflektowal. Najlepiej w kolorze blue ledow
bo takie sobie pomontowalem do przyciskow

Pozdr
Jadzwin

To i ja oficjalnie zamawiam NIEBIESKIE !
A przy okazji pytanko do Jadzwina - czy masz może jakieś fotki swoich ledów w przyciskach ?

Super sprawa tylko co zrobić z podświetlaniem pokręteł od nawiewów że o innych guzikach nie wspomnę - to już nie jest na folię ale wymaga wymiany diod (bo wiemy że kapturki nie są dobre..)
Ale grunt że coś się ruszyło - może by tak tworzyć dział porady bo znowu zginie to w natłoku postów albo serwer forum padnie ...

Mysle ze mozna by to zrobic podobnie - tzn, malutkie kawalki takiej folii ponalepiac od spodu na te plastiki, wczesniej zdejmujac kapturki z zarowek oczywiscie...

Krawat - to nie wypali...

Te plastki dzialaja jak swiatlowod... boczne swiatlo tez na nie zadziala... diody podolaja

O ile dobrze wiem Jadzwin eksperymentowal z diodami i wyszla kupa, bo diody daja punktowe swiatelko i trzeba sie strasznie nameczyc zeby wcelowac w "okienko"...
p.s. Macku, czemu kapturki nie sa dobre??? przeca u mnie sa i o ile dobrze pamietam, to nawet "dawały rade" jesli chodzi o podswietlanie nawiewow....