MotoNews.pl

KUPNO AUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć ,zwracam sie z pośba o pomoc,jestem na etapie kupna samochodu i interesuje mnie Espero z silnikiem 2.0 a w ostateczności 1.5 i chciałbym sie dowiedziec czy warto jest sie pakowac w to auto?
Prosze o szczera porade.
Pozdrawiam

Cześć
chyba źle wybrałeś miejsce do zadawania takich pytań ...
Tutaj każdy Ci powie (no może z wyjątkami ), że warto !!
Poszukaj lepiej fachowych opinii w necie.
Poza tym to nie wiem czym do tej pory jeździsz (jeździłeś) i czego oczekujesz po tym aucie.
Napisz coś więcej.

ile chcesz wydać kasy???

i dlaczego bierzesz pod uwagę 2.0 i 1.5 , a 1.8 nie???

Moim zdaniem kup cos niemieckiego np audi B4 albo japonskiego np corolle ta z okraglymi swiatelkami sa nie do zdarcia. Niepchaj sie w tak stare daewoo. Esperak byl dobry do kupna jak mial max 4 lata teraz niema sensu z tego wzgledu ze niema zadbanych modeli. Ludzie podchodza jak do polonezow z ktorych sprzedaja buraki na bazarze

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2006-07-31 16:26:19 ]

jezdziłem Fordem Scorpio 2.0 i szczerze autko super,ale sylwetka Espara mi sie podoba ale jeśli to nie wypali to pomyśle nad innym.
A dla tego pisze 1.5 albo 2.0 bo spotkałem sie ze złom opinia dla 1.8.
Wiadome poszperam po necia moze sie cos dowiem ciekawego ,a najlepiej od użytkowników oni wiedzą czy auto jest warte świeczki
dziękuje za komentaże.

Wszytskie od 1.5, 1.8, 2.0 sa ok. Niesluchaj glupot ze 1.8 jest jakies gorsze bo niejest.

Cytat:
2006-07-31 20:36:21, Bartek1112 pisze:
Wszytskie od 1.5, 1.8, 2.0 sa ok. Niesluchaj glupot ze 1.8 jest jakies gorsze bo niejest.