Kaseta VHS z rajdowym polonezem turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prośbę czy osoba która pożyczyła tą kastę mogła by się ujawnić i przegrać ją innym osoba lub oddać właścicielowi ponieważ do tej pory nie otrzymał zwrotu kasety. Po rozmowie z właścicielem wiem, że kasetę pożyczył ktoś od nas z klubu.
Wątek o tej kasecie był kiedyś na forum TUTAJ
Proszę o kontak ponieważ bardzo mi zależy na tej kasecie.

Czy wątek można podwiesić żeby był lepiej widoczny?

to i ja sie podlacze ma ktos ballade o fiacie i wspanialych na plytce albo na kompie?

kto ma kasete z TVP3 od lajfa niech da mi znac.

Cóż, ja niestety nie wiem kto ma kasetę, ale gdybym to ja ją dostał to byłaby i szybko przegrana i zwrócona włascicielowi.

Orzech o ile pamietam to chyba miałeś kiedyś mi podać kontakt do tego człowieka żebym dokonał konwesrji do pliku. A teraz...

ballada o fiacie jest dostepna tylko trzeba wiedziec gdzie szukac

Cytat:
2006-05-27 20:01:35, krzysiek-stratos pisze:
ballada o fiacie jest dostepna tylko trzeba wiedziec gdzie szukac

a mozna wiedziec gdzie?

wsrod klubowiczow, przeciez ten film maja albo powinni miec wszyscy ktorch chcieli po pierwszym festiwalu camaro na cd go zgral z vhsu

hmm czyli kto bylbychetny go umiescic na jakims serwie? albo zaporzyczyc by Poczta Polska? (oddam za wysyłke )

szukam kaset VHS z nagraniem TVP3 o I FZM. powtarzam. szukam kaset VHS z nagraniem TVP3 o I FZM. informuje, ze kopiowanie i puszczanie w obieg tego materialu jest zabronione.

Cytat:
2006-05-26 12:45:05, orzech pisze:
Mam prośbę czy osoba która pożyczyła tą kastę mogła by się ujawnić i przegrać ją innym osoba lub oddać właścicielowi ponieważ do tej pory nie otrzymał zwrotu kasety. Po rozmowie z właścicielem wiem, że kasetę pożyczył ktoś od nas z klubu. Wątek o tej kasecie był kiedyś na forum TUTAJ Proszę o kontak ponieważ bardzo mi zależy na tej kasecie. Czy wątek można podwiesić żeby był lepiej widoczny?

Dołączam się do prośby Orzecha Klubowicze, sympatycy, osoby związane duchowo i nie tylko z FSO AK - wzywam Was do zwrotu w/w kasety

Czy mowa o tej kasecie ?

KLIK

Czy ten pan Olaf się odezwał ?

[ wiadomość edytowana przez: c330m dnia 2006-06-02 09:18:35 ]

Dokładnie tak, to właśnie ta kaseta

Kontkat z Olafem mam przez gg. Tylko chodzi o to zeby znalazla sie osoba ktora ta kasete pozyczyla i zeby wrocila do wlasciciela czyli Olafa.

Kaman, dawać zripowany film...