Z jakim biurem podrozy na wakacje ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam zamiar sobie w koncu zrobic jakies zasluzone wakacje ... jakie polecacie biura podrozy a jakich raczej unikac .. na co zwracac uwage przy wyborze jakiejs wycieczki ... bo raczej nie korzystalem z uslug takowych biur
Jeszcze wlasciwie niemam pojecia gdzie chce jechac plynac czy leciec ... narazie chce wybrac jakas pewna firme i pozniej zobacze co maja w ofercie ... dzieki za pomoc

Ja o ile mnie pamięć nie myli korzystałam z Neckermann'a i byłam zadowolona bo dobre warunki, dobra opieka na miejscu. Jedyny minus że troche drogo było

Speedowie chyba są bardziej na czasie jesli o to chodzi może bardziej coś doradzą

my korzystaliśmy z Triady i byliśmy w 90% zadowoleni generalnie dostajesz to za co płacisz i nic ponad to, a czasem mniej

my wybraliśmy ofertę "TRAF" czyli dopiero na mijescu dowiadywaliśmy się w jakim hotelu będziemy i nie trafiliśmy źle

chociaz w zeszłym roku duzo afer było z tym biurem ale nie wiem jak się pokończyły

w tym roku planujemy podróż poślubna z tego biura chyba, że plan B wypali ale o tym ciiiiiiiiiii .....

duzo ludzi poleca Neckermana, jednak Triada jest chyba najtansza ze wszystkich. w Neckermanie pani nam obliczyla wyjazd na podroz poslubna (chyba do Hiszpani) za 5000 euro na osobe

To troche przesadziła w tych obliczeniach.
Ja w sumie w cenie mialam nocleg, przelot, wyżywienie (duzo i dobre...bo to szwedzki stół był) i nawet szampana nam dali hehe... jednie to jak się chciało na jakąś wycieczke jechać to trzeba było samemu płacic.
Ogólnie to ciężko jest doradzic bo każdy ma inne wymagania.

Boowa udanego wypoczynku i mam nadzieje że sie pochwalisz gdzie sie w końcu zdecydujesz wyjechac

Dziś pytałam kolezanke w pracy bo była ostatnio w Bułgarii, polecała Triade (chyba bo nie mam pamięci do nazw ) miała opcje All Inc że właściwie zadne wyżywienie Cie nie obchodzi, masz sniadania, obiad,kolacje i tak jak ona nawet na plazy miala w tej cenie juz napoje.

Ogólnie to chyba trzeba sie wybrac do jakiegos biura i zobaczyc oferty a sporo ich teraz, moze jakas last minute sie trafi, duzo taniej.

no wlasnie jest tak duzo biur ze az za duzo ... z ofertami tez roznie .. chce generalnie wiedziec gdzie nie bylo jakichs wtop albo przekretow ... pozniej juz sobie na spokojnie cos wybiore

To jak chcesz w poniedziałek dowiem sie czegoś konkretniejszego...ta koleżanka co była teraz w Bułgarii ma bratową która prowadzi takie biuro to ją wypytam o jakieś szczegóły jesli chodzi o oferty i jakość usług.

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2006-07-14 21:24:52 ]

Bije się w pierś bo miałam się wypytać co i jak, i koleżanki wtedy nie było i potem zapomniałam na śmierć.
Ale się poprawię, no chyba że już wybrałeś jakieś biuro i miejsce??

jak juz zoastalo powiedziane Neckermann jest dobry, polecic moge tez TUI i Scan Holiday, jesli do Grecji to Itaka. Te moge polecic z czystym sumieniem, a wiem co mowie bo.. od miesiaca mam praktyki w biurze podrozy

Polecam Neckermana.
Dwa razy korzystaliśmy z ich usług i za każdym razem było oki.
Cenowo równierz.