Grill Party

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pamietacie jak moowilem ze przydalo by sie cos wykombinowac z grilem??Robi sie cieplo.Brambi z SR moze zalatwi taniej kielbaski choc wcale niesa drogie.o Grilla to nieporblem skolowac bo nawet i ja mam tylko troszke malego ale to to najmniejszy problem.Najwazniejsze to jest to aby zalatwic jakies fajne miejsce.Ma ktos jakies propozycje,sugestie,aluzje??

No - pas gdzies na trawce sobie staniemy bedzie klimacik tu sobie szamasz kielbache a kumple z klubu sobie smigaja jak im sie zachce

Nie wiem dawajcie pomysly jak macie

Jakby co to za 2 tygonie ja wyjedrzam od 27 do bodajrze 4 maja na wioske i tam jest swietnie na cos takiego no ale to jest 60 KM w jedna strone takze chyba by wam sie niechcialo-jest to ok 10 KM za szczurowa.obok jest asfalcik(normalna droga) ok 1 km prostej ale zadko co tamtendy jezdzi.sa tez odcinki dla jednego auta-najpierw ze 3 km drogi asfaltowej a puzniej zmiana na kamyki,piasek - dojerzdrza sie do zwirowni.jakby ktos chcial wpasc to zapraszam

Ja nie dam rady jechac do ciebie na wioske troche daleko jak dla mnie zeby drzec na grilla Ale jezeli byli byscie chetni to mozemy zrobic grillka u mnie albo na przylasku( ok 10 km od centrum NH jak by ktos niewiedział ) mam pare fajnych miejscówek wiec jezeli beda chetni to moge zajac sie organizacja

Szacuneczek

Misiek czyzby twoj parking przed domem zostal powiekszony??Jak juz cos ta ja wybieram Miśka domek-przynajmniej jakasmuza by poszla z wierzy

Nie ma sprawy a parking przed domem to kolo 50 aut przyjmie wiec nie ma sie o co martwic miesce jest muza tez bedzie wiec spox
Szacuneczek

Wszystko pieknie ladnie ale u cibie jest jeszcze jeden problem-sily wyzsze w postaci m....

Spoko to sie załatwi a po srodzie bedzie dobrze

Jeśli dobrze rozkminiam to chodzi tu o jakąś prywatkę. Pomysł zajebisty

No niewiem czy takie party bo bez piva i kobitek tzn no jakies napewno beda jak beda chcialy np nasza klubowiczka

Zaproscie modelki to odrazu sesje zdjeciowa z autkami zrobicie

hehe taaaaa to ja mam modelke do mojego auta

Myśle ze kazdy ma swoją modelke a jak nie to mozna mu jakoms wypozyczyc

Panowie nierobcie burdelu z domu Miśka to ma byc spokojna impreza.cp dp terminu to bedzie to napewno ktoregos po 7 maja bo bedzie co swietowac - albo i nie

Imprezka nie ma sprawy ja modelke mam wiec nie widze problemu a kto nie ma niech tez sie nie martwi wszystko sie załatwi w odpowiedniej ilosci Sliwek nic sie nie boj Pieknych panien u nas pod dostatkiem

Szacuneczek

Jak narazie nie dysponuje żadną dupcią, ale na taką imprezkę to załatwie

To mial byc grill klubowy a nie ogulno malopolski

No, ale chyba mogę przyjechać z laseczką

A robcie co chcecie,to jest miska dom niech sobie nawet wpusci caly krakow.ja sie juz nieudzielam na ten temat.robcie co chcecie.
Z mojej strony jest to EOT ale nieblokuje go

Ja w tym momęcie nie wiem co mam myśleć, totalny mętlik

Mef jaki EOT??? Co ty mowisz? Narazie tyle jest tylko powiedziane ze bedzie a ty chcesz konczyc Pozatym czemu uwazasz ze "ogolno malopolskie" niby ma byc? Przeciez nie widze zeby tu niewiadomo kto sie wpraszal