Podświetlanie - jak to jest???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko odnośnie podświetlania w omedze b, a mianowicie kuzyn kupił sobie no trochę ściułaną omegę n i nie świeciły światełka w drzwiach. Jakież bylo nasze zdziwienie jak po wyciągnięciu jednej z nich nie znaleźliśmy kostki od niej , w pozostałych drzwiach to saamo. Czy były jakięś wersje omegi bez świecących tych lampek w drzwiach??? . Drugie pytanko to czy pokrętło i te "obrazki" wokół niego w elektrycznym szyberku są podświtlane????? A trzecie pytanko to czy poświetlanie włacznika świateł (ogólnie) regulacji wysokości reflektorów itp. świeci u was trochę ciemniej niż pozostałe przyciski w aucie ,czy może lampeczki u mnie są już na wykońcxzeniu.
Za wszelakie odpowiedzi z góry bardzo dziękuję.

1- skoro sa swiatelka w drzwiach t odebilizmem jest brak kostki (albo rybki albo akwarium)
2- szyber- jesli dobrze pamietam to jest podswietlone (jak bede wq aucie i nie bedzie swiecic to sprostuje (ale chyba tak)
3- tak, swieci ciemniej

Witam.
Jeśli chodzi o włącznik świateł i regulacje to w mojej OMCI świeci ciemniej.
Co do drzwi to ja mam Omcię z 95r i mam kable wystające, podłączone są do lampki w tapicerce.

Wielkie dzięks elos kumpelos w takim razie trzeba bedzie pruć u kuzyna tapicere.
Aha najlepsze jest to że wczoraj jak siedzieliśmy w jego autko to lampka w podsufitce świeciła. Po jakimś czasie przesatała. Sprawdziliśmy żarówka jest ok. Jaja nie z tej ziemi nie wiadamo za co teraz ise zabrać żeby znowu swieciło.