Ktoś coś potrzbuje do fiata 132?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam zamiar kupić fiata 132 na częsci biore silnik napędy hamulce i most reszta była by do sprzedania
w tej chwili badam rynek
ktoś by coś potrzbował? blachy są średnie ale np drzwi są jaknajbardziej wporzo i w dodatku z elektrycznymi szybami
ładne berzowe wnętrze

no to jak bedzie jakieś zainteresowanie
ceny jak zawsze dobre

to jest fotka arenty

Zarzuć mi więcej fotek na maila, wstępnie zaklepuje calą "reszte"

no ok to jest fiat 132/ARGENTA tak ma w papierach
Rejs dogadamy się moze ale wczesniej fotorelacja i ogledziny fotki jutro około 17-18

zamiast ja ratowac .... eh

szkoda tej argenty, no ale jesli decyzja juz zapadla.....ile chcesz za zbiornik paliwa?

ja bym ja ratowal

A felgi też sa do sprzedania ??

No ja bym jom uratował . Ale nie za tą cene . Poczekam aż zmiękniesz

auto wyglada na godne ratowania tym bardziej ze to unikat... jedna z pierwszych argent i nie zdziwilbym sie gdyby nr nadwozia zamykal sie w pierwszym 1000...

Waco - prywatnie uwazam wyciaganie silnika z tego auta (i pakowanie do DF-a) za wielkie skurwielstwo i itp...

Ale patrzac od strony handlowej ile chcesz za calosc (bez silnika i skrzyni)?? (gotow moglbym byc go ratowac)... jesli tanio.. a jesli nie to ile za drzwi??

drzwi przednie nie istnieją raczej ale eleetrkyka jest!

a nr kasty tej argi:
ZFA 132A00 x 00629975

a co do skurwysyństwa: skądś ten silnik musze wziąść -> przynajmniej mam pewność ze jeździ i bede miał wszystko co potrzeba aby to działało
no ok to skąd wziąść silnik zeby nikogo nie urazic? fiat 131 -> zaraz sie ktoś oburzy, 132 inny si eburzy itp
mial byc z regaty ale niestety SERU pokazał ze za duzo pierd..

blacharsko średno sie prezentuje tak na 3,0

cała kasta na kołach stal bez: wału ,silnika chłodnicy hamulców przednich pompy ham z serwem, osprzętu silnika 900zł z waznym OC do grudnia i przeglądem tez -> skrzynia 5 w cenie zostaje w aucie.
prosta szybka kalkulacja: 600kg złomu po 40groszy = 240zł + most 100zł + skrzynia 100zł lampy i szyby 100zł wnętrze 100zł drzwi maski 100zł el szyby i kompyterek 100zł = no wiecej niz 900

ja jestem rzeźnikiem przynaje sie i rozbiórka auta jednego jest dla mnie drogą do zrobienia innego z powodów finansowych głownie
ale tez z 2 łątwniej złozyc jeden!
jutro napisze wiecej co o tym sądze ide spac

no kasta trzymala sie tej samej mumeracji co w starym 132...

co do drzwi - a tylne jak sie maja??

mnie tylko blachy interesuja... elepstryke mom na zapas

wiem ze nei podoba wam sie ze nie chce sprzedac kasty za 300zł ale takie jest życie narazie nie stać mnie na dobroczynność.. zresztą sam poluje na takie okazje
wiec koniec tematu

tylne wydają sie być profi spody raczej ok i dziu zauważalnych brak tylko jak ja ci drzwi wyśle? drzwi z szybamimechanizmami klamkami jesli są 99%OK a to bede wiedział poźniej bez tapicerki 80zł/2szt )

najwyzej zrobie Tournee po kroaju i sam po nie wpadne...

eee no ten tego a skąd jestes?

No to we Wrocku na szrocie stoi Arga w duuzo lepszym stanie. Gdyby nie brak kolektora wydechowego, to jest 100% kompletna. A jej środek, no to poprostu miodzio.

jesion mozesz zapodać jakieś namiary -> czyżby to na drodze Wrocław Poznań (ulica Sułowska chyba) kiedys widziałem z drogi jadąc ... jak dzwoniłem to to są takie mośki ze sory ale juz nigdy od nich nic nie kupie
łoo panie w całosci to nie mozna.... a ile za silnik ze skrzynią -> noo to rtarytas jest 150Koni to jakieś 1500zł :o a papier? no niestety bedą trudnosci : aha i papa