Najpiękniejsze/najciekawsze klubowiczów wpisy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Każdy klub ma swój styl.

Nasz klub ma oprócz niewątpliwego stylu, atmosfery, i tradycji może pochwalić się nawet własnym slangiem - choćby kultowy już a niekoniecznie zrozumiały dla innych zwrot "złomiak" .

Nie wspomnę już o tak ukochanej przeze mnie "strumiennicy zamiastkatalitycznej" naviego,'własnoręcznie autoryzowanej stacji obsług" kolegi sweeper23, czy specyficznemu, spieszczonemu sposobowi wypowiedzi Bogdana1.

Proponuję stworzyć (uaktualniany mam nadzieję co jakiś czas przez współklubowiczów) zapis najbardziej ciekawych,śmiesznych rozmów, wniosków, orginalnego słownictwa, które warto ocalić od zapomnienia a które jest tak specyficzne dla naszego klubu.

Na pierwszy ogień min. proponuję:

Sweeper32 o wylgaryzmach przy awarii '2006-05-24 22:49:30'

"ja raczej używam mnogiej ilości epitetów na określenie cech fizycznych intelektualnych i drzewa geneologicznego koreańskich inżynierów, którzy projektowali to pudło"

Przykład z aktualnych:

hamas 2006-08-11 20:21:43

"Sprzedam stuknięte espero 1,8 LPG r 1999
Uszkodzony jest przód pojazdu cena do negocjacji.
Przed stuknięciem espero był w bardzo dobrym stanie"

C.D.N

Kto wie może jakiś konkurs na najlepszy wpis nawet uda się zorganizować?

Zapraszam

Navi 2006-08-06 22:18:06 Powiadom o tym poście ^

"Temat od samego początku jest bez sensu... Nasze złomiaki to nie samochody do bicia rekordów prędkości. A że stają się z roku na rok starsze to i te "rekordy" bite 5-6 lat temu oznaczają kompletnie inny poziom bezpieczeństwa i zdrowego rozsądku.

Dziś już i hamulce nie te i zawiecha wyklepana i sztywnośc nadwozia też pozostawia wiele do życzenia....

Ale tego typu temat to chyba od dawna już obserwowany efekt "odmłodzenia" forum....

No, ale żeby nie było... 185 "

Bogdan1 2006-07-31 01:33:07 o katalizatorze powietrza (cokolwiek by to nie było)

"Zapewne oczywiście TAK ! - poprawia elastyke ( ) oraz zmniejsza zużycie w paliwa w stopniu równym tjuningowej naklejce na klapce wlewu paliwa ...z tom różnicom , że naklejka na wlewie (jeżeli jest chromowo-błyszcząca) dodaje jeszcze 10-18 KM mocy.
Jak sie połączy w/w czynniki z magnetyzerami ...espero potrafi osiągnąć elektronicznie ograniczoną moc 199KM "

Dla mnie mistrzostwem jest zdanie Bartka1112 na temat prania foteli przez Naviego:

"Navi respekt nawet ja niejestem takim zboczencem
chociasz wczoraj polozylem sie pod auto i wymylem gombka cale podwozie lacznie z bakiem, sprezynami , ukladem wydechowym, przewodami itd"

Cytat:
2006-08-12 09:41:01, Robert_S pisze:
Dla mnie mistrzostwem jest zdanie Bartka1112 na temat prania foteli przez Naviego: "Navi respekt nawet ja niejestem takim zboczencem chociasz wczoraj polozylem sie pod auto i wymylem gombka cale podwozie lacznie z bakiem, sprezynami , ukladem wydechowym, przewodami itd"

Taa
Ta wypowiedź napewno powinna zajść do teleexpresu i trafić na półkę ludzi pozytywnie zakręconych

Cały temat "Posiadający klimatronic - serwis/diagnostyka"

proponuję jako najbardziej w historii klubu nie na temat

[ wiadomość edytowana przez: Padre_cornelone dnia 2006-08-12 15:42:10 ]

A jakią mój, buuuuuu ?