Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
netpro Nubira 1,6 SX (sedan) Jelenia Góra | 2006-08-16 21:57:41 Wrocilem wlasnie z Warszawy, byl to pierwszy dalszy dystans dla Espero i kurde jestem zadowolony. Autko nie sprawilo zadnego problemu, spalilo sr. 10l/100km LPG (Shell) w tamta strone, a lecialem 110-130km/h, przez chwile 180km/h, a przy wyprzedzaniach tak do 140km/h. Wynik uznaje za dobry, wskaznik temp byl ponizej polowy, w sumie nie bylem zmeczony jazda, kilometrow bylo ok 460 a czas przejazdu ok 5,5 godz.
W drodze powrotnej przed Wroclawiem skonczyly sie klocki hamulcowe z lewej strony, jak sie dzisiaj okazalo na wymianie klocek zaczynal dopiero trzec o rant tarczy, wiec nic zlego sie nie stalo, a nawet lepiej, bo rant sie zmniejszyl ![]() PS Musze przyznac ze macie ladne drogi w Warszawie ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2006-08-17 01:09:12 mój w mieście palił 15 litrów LPG, a w trasie to i 17-19 potrafił opierdzielić ![]() |
netpro Nubira 1,6 SX (sedan) Jelenia Góra | 2006-08-17 11:18:52 na codzien leje tani gaz (tesco, jet), ale na wyjazd pstanowilem zalas Shela, na powrot zalalem Orlen i pozniej przed wrockiem cos malo znanego, nawet nie wiem co to za stacja byla. Na powrocie jechalem 110km/h i staralem sie nie przekraczac, spalil napewno ponizej 10l ale jeszcze nie wiem ile bo nie wyjezdzilem tego do konca.
Co do drog to zawsze sie trafia jakies kiepskie, ale Warszawa w porownaniu z Wroclawiem to luksus, Wrocek jest tragiczny. |
![]() slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2006-08-17 11:47:46
Jeżeli robiłeś jakieś zdjęcia to weź je wrzuć na forum, bo jakoś nie wierzę że mówimy o tej samej warszawie ![]() |
netpro Nubira 1,6 SX (sedan) Jelenia Góra | 2006-08-17 12:20:05 staralem sie robic zdjecia innym ciekawszym rzeczom niz drodze ![]() ale mam kilka gdzie i widac cies ciekawego i troche jezdni ![]() tujat fajny mesiek, okolice Palacu Prezydenckiego i Grobu Nieznanego Zolnierza. Diziwi mnie tylko co to za persona, ze tak sobie postawila autko na skrzyzowaniu. ![]() ![]() ten budynek mi sie spodobal az sie zatrzymalem zeby pstryknac fote ![]() w Lazienkach plywaja takie karpie ze jakby chcialy to by zjadly kaczke ![]() ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-08-17 12:34:28 Jak wskazują numery rejestracyjne jakiś palant z Piaseczna.Tam mieszkają tacy,co to się przepisom odnośnie parkowania nie kłaniają ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2006-08-17 21:01:50 taki mesio to nie z piaseczna - tam za bidne ludzie mieszkają ![]() ![]() to na bank wilanów, albo konstancin jeziorna - dla nieznających planu wawy - tam gdzie krecili "tygrysy europy" czy jakos tak, ten serial który leci w TV ostanio z siarą |
![]() maskekk 1,5 wwa | 2006-08-18 00:02:47
Wcale nie palant. To samochod ojca mojej kolezanki. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-08-18 00:18:13 Fantastyczna fura ![]() To jest prawdziwy LANSSSSSSSSSS Królik nie jestem piaseczyńskim patriotą, ale od dziś na pasach oglądaj się 5 razy w lewo i 5 w prawo rozglądając się za rejestracjami WPI ![]() ![]() ![]() Co do Piaseczna i Mesia to właśnie w tym mieście jest największa kolekcja zabytkowych Mercedesów SL, a jeden z salonów ma w tej chwili w posiadaniu Mercedesa McLarena SLR, moja koleżanka z pracy niedawno miała przyjemność poprowadzić. Już niedługo wracam do cywilizacji, lubię Piaseczno, ale zatęskniło mi się już za Waffffką ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-08-18 09:37:23
To że to jest samochód ojca twojej koleżanki,to nie zmienia faktu,że zaparkował jak palant ![]() ![]() Jaco, staram się nie przechodzić przez ulicę na pasach,bo mogą potrącić ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2006-08-18 09:46:34 ] [ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2006-08-18 09:52:02 ] |
![]() maskekk 1,5 wwa | 2006-08-18 17:38:22 Jak zaprkowal to inna psrawa ale to nie oznacza zeby zaraz jechac pobogu ducha winnym czlowieku. |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-08-18 18:32:07
Jak to nie? Skoro oferma nie umie nawet zaparkować zgodnie z przepisami to niech jeździ autobusem ![]() ----------------- czasem tu zaglądam |
netpro Nubira 1,6 SX (sedan) Jelenia Góra | 2006-08-18 19:04:22 hehehehe, jedno zdjecie i ile zabawy ![]() dajmy na luz, kolo jezdzi (parkuje) jak ***** i niech tak zostanie edit dzisiaj dowiedzialem sie ze na poczatku wrzesnia znowu mam szkolenie 3 dniowe w Wa-wie, Jak ktos chetny na czesci silnika 1,5 dohc to niech daje znac, moglbym zabrac co nie co ze soba :: [ wiadomość edytowana przez: netpro dnia 2006-08-18 19:38:12 ] |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-08-20 00:38:06 Jacus niegrzej sie bez przesady. SLR-a widzialem na ul.Fieldorfa nawet byl fajny ale w gownianym kolorze jakis ciemny fiolet czy cos takiego.
A co do tego czarnego to dla mnie lipton. Jezdza takimi starsi panowie w czapkach jak by wysiedl z kukuryznika. Dla mnie wioska wiocha pogania. Ot taki poskrecany na druciki szrocik ![]() |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-08-20 00:47:01
Bartuś, nie obraź się, ale takie podejcie - całkowity brak szacunku dla zabytkowego auta i pracy którą ktoś włożył w jego restaurowanie - właśnie świadczy o wioskowatości. To właśnie wiejskie kmioty robią kurniki w zabytkach albo przerabiają je na młocarnie. |
netpro Nubira 1,6 SX (sedan) Jelenia Góra | 2006-08-20 10:31:31 nie no Panowie, ten mesio jest piekny, pewnie jakis ciekawy motorek siedzi pod maska, mysle ze jego wartosc jest naprawde duza, furka sliczna na zywo, zrobiona w najmniejszym detalu. |