[126p] Szerszy resor przedni do malca-od czego?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie może jakieś pomysły od czego można by zaadaptowac resor żeby poszerzyć rozstaw przodu w maluchu. Szukałem, ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko. chodzi o to żeby resor był szerszy o jakies ok. 10cm. Jeśli nie znajdę nic co moglo by podpasować będe musiał dorabiać na zamówienie...

Z tego co pamiętam to rafalmaxi w swoim centralu miał dorabiany właśnie na zamówienie. I to chyba najlepsze rozwiązanie.

zobacz jaki szeroki jest resor od trabanta, bo z tego co pamietam szerokość lagi jest taka sama

a żukowe resory nie są czasem szersze??

Kowal Ci dorobi.
U nas byś zapłacił jakieś 100 zł pod Opolem w Dębiu.

Dorzucam swoje "trzy grosze" do tematu. W przyszłości też będę poszerzał z przodu swojego "Kaszla". Zrobiłem rozpoznanie tego tematu, kto i gdzie robi resory. Kaszlak Rafała maxi ma resor dłuższy od oryginalnego o 12 cm, a dorabiała go firma "Jochymczyk" z Katowic. Nic więcej nie wiem- za ile, jak długo...

Ja też mam pod Warszawą kolesia który robi resory. Przerobił już kilku znajomym i nie było problemów, więc myśle że i z tym da rade. Ale nie mam wolnego czasu żeby się do niego wybrac, może po swiętach mi się uda...

Namiar poprosze na tego magika obok wawy.

Koleś ma warsztat w miejscu gdzie kończy się wal miedzeszyńki. Masz rondo i po prawej stacje shell a po lewej zakład(jadąc od strony centrum wawy)

oto namiary:

Gołębiewski Piotr Usługi Kowalskie
Warszawa, ul. Wał Miedzeszyński 206, tel. 022 8720593
RESORY ZAWIESZENIA SPRĘŻYNY KOWALSTWO