| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-08-09 18:40:36 sprawdz sobie stacyjke ![]() |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2006-08-09 22:47:53 a jak cie ciagnal to nie bylo mokro? zobacz moze mase od aku i faktycznie stacyjke tak jak arsen pisze |
Adik20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara/Opel Vec ... Pawłowice/ Rybnik | 2006-08-10 00:00:38 wg mnie dobrze myslisz, moze to byc moduł zapłonu, ja nie mialem tak jak Ty ze kontrolki mi sie palily i nic, mialem cos podobnego ale samarka paliła zawse dobrze tylko po np. 20 minutach jazdy auto tak jakby tracilo iskre i stawalo, po chwili palilo normalnie i szlo jechac ale tylko chwile bo znowu to samo sie dzialo. rozbieralem aparat zaplonowy itp. i dalej nic, dopiero na zlomie kupilem modul wymienilem i dziala. ps. jak bys wymienial modul to go przykrec przed sprawdzeniem bo musi miec dobry styk z masa, ja sprawdzalem tak tylko i auto nie palilo, dopiero po przykreceniu go tam gdzie ma byc dzialalo. jescze mialem taki patent , ze dotykalem kawalkiem kabelka + z akusia do jednego ze stykow cewki, ale nie pamietam ktorego, i autko dostawalo impuls i palilo normalnie. zycze powodzenia w szukaniu przyczyny |
![]() Koz3r SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf MK3 GTI 2.0 ... Białystok | 2006-08-10 08:47:59 tez mysle ze stacyjka skoro bez kluczyka sie kontrolki palą ... |