MotoNews.pl
7 Prosze o rade (154972/141) - PT

Prosze o rade

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.mam mazde 626 ge.ma juz 2 głośniki z przodu,2 z tyłu i 2 twetery.ale od 2 latek nie ma jeszcze radia.mój problem sięga zenitu)nie wiem co wybrac?jak juz sie za to zabieram to mam tyle typów do wyboru ze wole o tym, zapomniec ))ostatnio byłem w MM i juz chciałem kupic jvc 411,koles pogadał pogadał i wyszedłem z niczym))))))))))))))pomocy.myśle tak cenowo max do 600zł-700zł

w MM to Ci nie doradzą chłopaku i zawsze skończy sie na tym, że nawciskają kitu takiego, że jak sie stoi obok to już rąk brakuje do podpierania coraz cięższej od tych głupot głowy
Jak masz 6-7 setek, to odpuść sobie jvc'a i kup Alpinke, wejdź sobie na strone www.alpine.com.pl i przejdź do działu produktów, poczytaj, popatrz, przeanalizuj, jak będziesz miał pytania wal jak w dym.
Jednostka sterująca to podstawa, dlatego warto jednak sięgnąć po coś wyżej

prosiłbym o nie negowanie Marki JVC :]

Cytat:
2006-08-05 23:04:46, Ania-MaxCarAudio pisze:
w MM to Ci nie doradzą chłopaku i zawsze skończy sie na tym, że nawciskają kitu takiego, że jak sie stoi obok to już rąk brakuje do podpierania coraz cięższej od tych głupot głowy Jak masz 6-7 setek, to odpuść sobie jvc'a i kup Alpinke, wejdź sobie na strone www.alpine.com.pl i przejdź do działu produktów, poczytaj, popatrz, przeanalizuj, jak będziesz miał pytania wal jak w dym. Jednostka sterująca to podstawa, dlatego warto jednak sięgnąć po coś wyżej

ta słuchaj ani.. narobi dymu narobi potem reklamki sbie i zniknie... a z 600-700zł po dobre radio alpine nie masz co sie wybierac a JVC w tej cenie bije na pysk alpine

Cytat:
Jeśli chodzi o markowe odtwarzacze MP3 to wyniki testu car-audio z GT są następujące:
1. Alpine CDE-9846RM -599PLN - zwycięzca testu;
2. Kenwood KDC-W3034 - 599PLN - najlepsze brzmienie;
3. JVC KD-G321 - 529PLN - zwycięzca cena/jakość;
4. Clarion DB 268RMP - 539PLN;
5. Pioneer DEH-2800MP - 549PLN;

Jeśli chodzi o czterokanałowe wzmacniacze, to wyniki testu są następujące:
1. U-Dimension JR 4.300 - 899PLN - zwycięzca testu;
2. Audison SRX4 - 999PLN;
3. Monacor Carpower Wanted 4/320 - 799PLN;
4. XETEC XI 240.4 - 999PLN;
5. Phonocar PH4800 - 899PLN.

*badania przeprowadzał nie GT tylko Bemocar

jak byk widac alpine na 1 miejscu A ty arsen nie podkupuj mi sprzetu co?? albo inaczej... jakby ktos ci oferował 1.8 lub 2.0 DOHC w dobrej cenie to skieruj go do mnie