Race idź spać :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolego! Nie masz co robić? Idź spać . Ja to rozumiem-wróciłem właśnie z alkoholowej biby a Ty?

A ja wróciłem właśnie z reanimacji Poldka... Wymiana rozrusznika i całego układu zapłonowego od aparatu po świece w ciemną noc mając jedynie świetloofke na 12V nie należy do moich ulubionych zajęć . Auto jeździ ale jak dojechałem pod dom to ledwo wszedłem na góre - nie mam pojęcia po czym sie tak źle czuje bo chinola wszyscy jedli . Chciałem od razu jechać na zlot i nie dam rady, mam nadzieje, że do rana mi przejdzie...
BTW - wpadniesz na zlota?

Nie dam rady wpaść na zlot bo moje 131 nie ma wnętrza-czeka na nową tapicerkę Ale będzie pikny A później wystawiam go na allegro i niech się o niego biją

trza być furious. milismy wyjechac popołudniu a przez tego złomka jeszcze sedzimy w domku. złomek zadziałał to rejs zaniemógł
takze same przeciwności losu ale i tak sie na zlocie znajdziemy choćby gruzy z nieba leciały

Choćby skały srały to przyjade! Najwyżej będę całą droge pasażerem...

a ja pospalem dwie godziny i dalej ide robic wszystko by auto pojechalo

kilka lat temu jak u nas był folkrace czyli RC dla amatorów to z krakowa do torunia przyjeźdżały 3 syrenki NA KOŁACH!!!!!!!!!!!!!
po zawodacvh zawijali bagaże i do domu spowrotem na kołach oczywiście.
wiec jak to dojechało to my też dojedziemy:0
w razie czego zawsze bobek jest na holu to sie tylko zamienimy miejscami

rejsowi pekla zylka pierdzaca

Cytat:
2006-08-12 10:59:58, cypherius pisze:
rejsowi pekla zylka pierdzaca

a ty jestes cipa

ale tą zyłke sie zalepi silikonem i związe trytytką na wszelki wypadek i pojedziemy

ja bede troche dalej, prawie na ukrainie pipecko kto chce ukrainke ?

rejs jedzie do mnie już....26 godzin a dzieli na odległośc około 50km
a wczoraj o 20 kumpela zza berlina wyruszyła do polski i jest juz w toruniu