MotoNews.pl
12Hyde Park Szczecińskiej Ekipy HFP (142202/89) - PT

Hyde Park Szczecińskiej Ekipy HFP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to się i zaczeło coś dziać w Szczecinie, jest grupka ludzi którzy spotykać zaczęli się dosyć stale, dlatego postanowiłem utworzyć ten temat na luźne pogaduchy związane z Szczecińską Ekipą HFP.

Oprócz tego będziemy tu ustalać terminy spotów lub innych akcji, a końcowe info będzie w dziale klubowym.

Na początek temat: Ognisko/grill gdzie, kiedy i kto chętny

[ wiadomość edytowana przez: Tomi_Li dnia 2006-04-10 22:44:26 ]

ja jak zawsze jestem chetny na takie akcje, termin??
hm.............. u mnie jak zawsze jest to wielka nie wiadoma!!!!
ale jak ustalimy termin i miejsce to ja moge zadbac o opal, wezme pile i w lesie zrobie "teksanska masakre pila mechaniczna"

[ wiadomość edytowana przez: marcing4cp dnia 2006-04-11 12:06:56 ]

Dobry temat ja na swieta wyjezdam do lichenia modlic sie ale po swietach jak bedzie cieplo to w wekend mozna cos Skombinować Kiełbaske zawsze mozna zjesc fajnie by było w licznym gronie

no jaki miły temacik
może i mnie w końcu uda sie z Wami spotka?
pozdrowienia dla klubowiczów zwłaszcza z lewego górnego rogu Polski
manka

No to jeszcze niech się Kacza23 i Sicness ładnie odezwą żeby widac było że żyją

A wracajać do tematu. Czy znacie jakieś ciekawe miejscówki oprócz Głebokiego i Dziewoklicza żeby zrobić ognicho?

Manka nas mozna czesto spotkac na miescie tylko trzeba sie rozgladać po ulicy ehehe a co do miejscówki to za glebokim 10 kilometrów po lewej stronie jest fajny zaciszny zjazd i miejsce na ognisko i ławki tez są

A może w weekend jakiś wieczorny spocik? Czy wszyscy idą jajka święcić i się w domu zaszyjecie ?

witam klubowiczow
Tomi_Li zalezy co masz na mysli mowiac weekend
ja w sobote pracuje bo pogon znowu bedzie przegrywala u siebie wiec mam zabezpieczenie

Dzień w sumie bez znaczenia, dlatego ten wątek żeby się dogadywać czekam na propozycję albo czy to wogóle ma sens

witam wszystkich
kiedy sie organizujemy na spocik??
dawno nic sie nie dzialo w szczecinie
pogoda jest fajna wiec czas rozpoczac sezon grilowania

Ja w ten i w przyszły weekend niestety odpadam. a w tygodniu nie mam kiedy.

SiemaNo Ja w ten wekend tez odpadam bo praca wzywa ;/ a w Przyszły jest majówka i do wawki nie jade to sie chociaz nad morze przejade wiec tak jak Tomek dopiero za 3 tyg mozna by było cos zrobić

Proponuje wstępnie zrobić ognicho/grilla 6-7 maja. Miejsce i godzina jeszcze do wyboru, ale myśle że okolice Głebokiego najlepiej się do tego nadają w godzinach "lunchowo"-obiadowych.

Mnie od piątku równo tydzień nie ma wieć jakby co to łapać na komórczaka.

I co na to szczecińskcy klubowicze?

jestem za takim rozwiazaniem
6-7 maja jest dobrym terminem:-p
ale ustalimy wszystko jak sie spotkamy przed spocikiem

mialo byc fajnie a wyszlo jak zawsze
niestety dla mnie 6-7 maja odpadaja bo jedziemy ze sledzikami na mecz pogon arka do gdyni wiec nic nie wykombinuje

moze cos pomyslimy o spociku w szczecinie??

[ wiadomość edytowana przez: marcing4cp dnia 2006-09-14 22:39:31 ]

Dobry pomysł!
W niedzielę w Szczecinie mamy kolejną eliminację KJS. Więcej info TUTAJ
Korzystajac z okazji można by się gdzieś spotkać i pokibicować

no niestety pomimo to ze kilka osob ze szczecina bylo na forum nikt laskawie nie raczyl odpisac na post wiec chyba ze spotu wyjdzie wielkie nic dzieki jestascie ok...

marcing4cp ja tez mam ogromne problemy z zebraniem ekipy na jaki kolwiek spot, nie mowiac juz o zlocie
na koniec wychodzi, ze sa tylko 2 samochody... wiadomo, nie kazdy ma czas.... ale nie jest tak, ze tylko z danego wojewodztwa jest jedna osoba... tylko jest ich troszke... a jak jakas impreza jest godna uwagi to mozna by sie pofatygowac...
teraz jest we Wrocławiu zlot 29 wrz - 1 paź... ja bede 30 wrz i moge sie zalozyc,ze bede sama

Ja jutro pracuje od rana, poza tym zniechęcają mnie pobudkowe SMSy o 7 rano w jedyny wolny dzień...nadawca będzie wiedział o kogo chodzi