| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2006-08-05 09:08:31 Z tego co ja czytałem na tutejszym forum BMW to nie polecają tych silników 2.5 tds. Nowsze 1.9 TDI są drogie w naprawie... hmmm wogóle TDI są droższe w naprawie, ale polecam ten silnik. W małej Ibizie powinien się nieźle sprawować już 90 konny a im więcej koników tym lepiej
A tak nawiasem mówiąc to wczoraj i mnie trafiło się małe bum. Najpierw gość chciał mnie zepchnąć do rowu kiedy go wyprzedzałem a on nie patrząc w lusterka też zaczął wyprzedzać. No a po jakichś 15 kilometrach w końcu mu się udało. Ten sam bałwan wjechał mi w tyłek. Całe szczęście, że z lenistwa nie mam wyczepionego haka i mnie tylko zdarł kawałeczek lakieru z haka. Za to on (Fiat Punto II) przedni zderzak doszczętnie połamany, dziurawa chłodnica i maska silnika do porządnego klepania. W zasadzie mogłem mu odpuścić ze względu na brak jakichkolwiek zniszczeń w moim aucie, ale był tak bezczelny, że wezwałem policję żeby dostał mandat i puncików trochę. Wyzywał mnie, że mam ABS to jestem mądry, że on nie ma, że ja za mocno zahamowałem, że pewnie jestem teraz z siebie zadowolony kiedy on dostał mandat. No myślałem, że gnojowi zaraz nastrzelam jeszcze przy policjantach po pysku!!! Ale o tym, że chwilę wcześniej przejechał przez przejazd kolejowy lekko ze 100 km/h, mało nie wybijając głową dziury w dachu, to zapomniał tak mu się spieszyło. Ulewa, droga śliska... ehhhhhh Całe szczęście, że w domku czekała moja niunia i wiedziała jak mnie pocieszyć |
HAMAS ESPERO 1,8 CD LPG KRAKOW NOWA HUTA | 2006-08-07 19:29:22 Zgadza się DTI 2,2 rok2000 XII |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2006-08-08 10:26:58 mój szef ma vectre C 2004 rok 60 tys przebiegu, a sypie się chopinka po trzech królach...
częścieja ja go do warsztatu ciągam niz mnie ciągają... zwniosek: zamiast Vectry ku espero
jeszcze ci sporo kasy na naprawy zostanie ![]() |