MotoNews.pl

Mk4 cabrio ze szwecji :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka, właśnie wróciłem ze szwecji skąd przyjechałem mk4 cabrio ''świeżo'' zakupionym , chciałem usłyszeć jakieś wskazówki od kolegów co do tego samochodu ( bliżej go poznać ) samochód jest lekko uderzony z przodu z lewej strony ale ogólnie wygląda nieżle , musze nad nim popracować bo chce go ''odbudować'' i cieszyć sie kabrioletem , może jest ktoś z Łodzi co ma taki wózek ?,serdecznie pozdrawiam

pokazuj fotki!

kurde wstyd ale nie wiem jak zdjęcia wstawić

Zalookaj na sam początek forum. Tam jest na dole napisany specjalnie post jak to robić. Pięknie i ładnie. Prosimy o szybkie foty

witka , chciałem Wam pokazać pare fotek mojego nabytku nowego ale coś zdjęć nie moge wkleić , może i lepiej bo fure dopiero chce ''odbudować'' w ciągu zimy , ciekaw jestem ile jest w polsce mk4 cabrio bo chyba nie za dużo , samochód ma 17lat ale dlamnie to nie problem bo wole samochody żadziej widziane na ulicach niż te już oklepane , jak przyjdzie czas to pochwale się mk4 ,pozdrawiam fanów eskortów

PS. jednak się udało

nie wiem czy to dobrze zrobiłem

[ wiadomość edytowana przez: karQ dnia 2006-08-07 19:42:57 ]

Wszystko widać To diesel?? Fajnie się prezentuje Gratulacje.

Cytat:
2006-08-07 19:10:14, karQ pisze:
ciekaw jestem ile jest w polsce mk4 cabrio bo chyba nie za dużo

jezdzi bardzo duzo nawiasem mowiac mk4 cabrio to bylo moje pierwsze auto kupione za wlasne pieniadze

Najbardziej w tym autku podobają mi sie alu i kolor Troche pracy przed Tobą ale myśle ze warto bo będzie sie fajnie prezentował Powodzenia

Super wózek. Podobają mi sie fotele i kierownica. Ogólnie bardzo śliczny samochód. Życzę powodzenia przy odbudowie

haha... wlasnie mi sie co przypomnialo co mial znajomy ze szwecji
poszukaj wtyczki pradowej do grzania silnika zima

oczywiście licze na pomoc kolegów od cabrioletów , puki co wracam do szwecji po kasiore na odbudowe , do naisania , pozdrawiam eskorciarzy