| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-05-04 17:57:18 No Apnowie niestety sie nie popisaliscie, nie bylo parkingu tylko esperaków ani nawet 20% skladu klubu Byla tylko Warszawa Zlot na Bemowie Tuning.pl sie nie odbyl... ale i tak bylo sympatycznie Mi sie podobalo niestety wiec napisze jutro albo dzis wieczorem, czekam na wasze opinie Łukasz dawaj zdjecia nie moge sie doczekac no i szczegolnie tez moim esperakiem Pozdrawiam Lasombra (imperator, cenzor i morderca niewinnych postów) |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-04 19:44:21 Może byś jako imperator moderator podał listę uczestników... A dodam jeszcze że na koniec jak już wyjeźdżaliśmy to przyjechał Lego i Armani i musze powiedzieć że te ślady Małysza wcale tak odrzucająco nie wyglądają... szkoda że musieliśmy już lecieć.. |
carbol Corolla 1,4 vvti Warszawa | 2003-05-04 20:15:39 Ano właśnie - te małżonki..., żałuję, że nie doczekałem się na Armaniego może następnym razem |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-05-04 20:16:43 Jesli chodzi o lites uczestnikow:
Łukasz Gajer Tomek Mydłowski Lego Lasombra qbaj Maciek GT KeyJey Carbol Piotr Łukasz przez chwile jakis nie zrzeszony Czyli nie za duzo ale zawsze cos |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-04 21:17:48 Mi ogólnie zlocik się bardzo podobał, chociaż organizacja tego całego przezdsięwzięcia była poniżej krytyki... ...mam nadzieję że na zlot w czerwcu w Rudnikach zorganizujemy się jakoś lepiej ...a co do fotek, to zrobiłem ich w sumie 150 i wszystkie są udane - ale na moją stronkę wżucę tylko te najlepsze Każdemu uczestnikowi który był na zlocie, wyślę osobiście mailem zdjęcia tylko jego fury w oryginalnych rozmiarach 1024x768, bo fotki wżucone na net oczywiście z wiadomych względów będą pomniejszone... |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-04 23:11:23 Ale trzeba powiedzieć jedno...., był to pierwszy zlot na którym nie padało!!!
Cała reszta też było OK no i dzisiaj mimo problemów technicznych auta (uszczelka pod głowicą i dymienie silnika) na trójce wciągnąłem Tomka nienajszybszego.. |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-04 23:52:45 Tak tak, tłumacz się, aż żes się kiwał do przodu jak na trójce zacząłem Cię wciągać że aż miło.... nic ni nie pomoże a tylko może być gorzej. Jak naprawię auto i wsadzę taki sam kolektor jaki Ty masz to będzie moje spalinki wąchał.
Dodam jeszcze że miałem paliwka prawie pod korek.... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-05 00:20:15 Mój brat nagrał wasz wyścig na kamerkę, i dziś kilkakrotnie oglądaliśmy ten pojedynek, i ewidentnie widać jak na począku Tomek wychodzi na prowadzenie, a następnie idealnie się wyrównujecie !!!
|
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-05-05 00:24:39 |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-05-05 08:54:05 Szkoda ,że nie byłem , ale praca praca |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-05 10:04:32
Tomek lepiej wystartował, poza tym on waży max 55kg Łukasz Ty stałes w połowie odcinka, natomiast najciekawszy widok był w drugiej połowie bliżej konca.. |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-05-05 15:19:10
A to niespodzianka Jeszcze niedawno zaglądałem do KALENDARZA Tuning.pl i "stało jak byk", że organizatorem zlotu jest tuning.pl. Ale teraz już tego wpisu nie ma ... Ciekawe co się stanie z z terminem 14 czerwca w Rudnikach ? Czyżby Tuning Cup miał się skończyć ? A może na Bemowie podano jakieś wyjaśnienie na ten temat ? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-05 15:39:01 Straszna kisza ostatni z tym TUNING.PL Najpierw odwołali TuningCup w Rudnikach 1Maja, a teraz nie dość że nie zrobili Zlotu na Bemowie (który zapowiadali w swoim kalendarium) to nawet nikogo nie uprzedzili !!! - non-stop jakieś stuningowane fury podjeżdżały pod bramy lotniska i pytali się co jest grane lub zawracali... Miejmy nadzieję że nie zrobią nas tak w konia w Rudnikach w czerwcu! -że pojedziemy tam taki kawał z Wawy w kilka Esperaków i zastaniemy puste pola |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-05-06 08:02:14 Do Tomka (Najszybszego |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-06 09:34:18
A no właśnie.... też tak myśle że reset pomaga. Poza tym komputer wprowadza swoje mapy korekcyjne na bieżąco i tak naprawde wystarczy kilka razy wyłączyć i włączyć stacyjkę i komp jest już od nowa dostosowany do auta... Tomek teraz szuka wyjaśnienia dla swojej klęski... |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-05-06 09:58:51 Ej! Spokojnie! |