2-częściowe dobre radio do mobila

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Jakiś czas temu kupiłem Alana 42 - ze względu na brak możliwości zainstalowania czegokolwiek innego w mojej brzyczce. No rozumiecie, jest na tyle fajna że "popsuć" ją przykręconym gdzieś radyjkiem, byłoby grzechem.
Natomiast mam już dość tego ciągłego hałasu z głośnika Alana - stąd moje pytanie - gdzieś czytałem o radyjku które ma sensowne parametry z wszystkimi niezbednymi funkcjami i składa się z pudełka, które montuje się pod fotelem i gruszki, która oprócz przycisku nadawania ma komplet sterowania i mały display. Chyba się to nazywa euro-cb czy coś takiego. Czy znacie to radio? może coś innego co spokojnie można zamontować pod fotelem a ma wyciagnięte sterowanie? Będę wdzięczny za pomoc

jeden z modeli Cobry spełnia twoje wymagania dotyczące budowy. z tym że nie obiecuję że to również nie będzie szumofon

A która cobra?

Ok, znalazłem - Cobra 75 WX ST.
Spróbuję nowy wątek - może ktoś tego używa?

http://www.techmarket.pl/shop.php?a=opis_prod&id=cobra-c75-wxst&categorie=140

Za te pieniazki co chca za te Cobre mozna miec juz wypasione radyjko do mobila.

Czy nie lepiej kupić radyjko które ma zmianę kanałów w gruszce i mały głośnik na słupek a po co Ci cała gałkologia w gruszce potrzebna

Gałki to nie problem - problemem jest to, że nie mam gdzie zainstalować "normalnego" radia - i stąd musi być coś małego co można zamontować pod fotelem a gruchę wyciągnąć na wierzch.

Poradźcie coś - bo tej kobry to chyba nikt nie używa a drugi raz nie kupię kota w worku.
pozdrawiam
G