NIESAMOWITY CENTRAL !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uno turbo mk II i taki central zebym powiedzial wyglada to jak seria

central uno

a tu widac ze ma dwa silniki ......

POZDRO!!

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2006-08-22 18:31:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2006-08-22 18:54:49 ]

no kiurwa niewąski!!!

-----------------
http://plepleple.pl

o k..wa !!!! skąd oni takie auta mają ??? mi by wystarczyj jeden taki silnik w malcu

Ciekawe...
a co to Wolf3d system??
Coś co synchronizuje oba motory??

Cytat:
2006-08-23 11:56:52, Chudy89 pisze:
Ciekawe... a co to Wolf3d system?? Coś co synchronizuje oba motory??

just fucking google it

swego czasu na zlocie w Czechach w Hradec Kralove byl ten taki wynalazek tylko z rodziny VW (polo chyba to bylo) i tez madre glowy dwa silniki sobie wkomponowaly

O ile pamiec mnie nie myli to B grupowe peugeoty mialy 2 silniki

cytryna 2cv w wersi safari miała dwa silniki i oszałamiajaca moc chyba 24 koni

tak miały miały hehehehe. no i stały naped na 4 koła też i taki fajny bagażni na dachu. a 2 silniki to miał koncepcyjny peżot coś ala małe buggy podobne do 206 tylko że tam to 2 diesle siedziały;]

na turbo kiedys pokazywali Audi TT co to mial dwa silniki i kazdy jeden silnik napedzal jdna os co dawalo 500 KM na jedna oś
Dwa lata zajelo im zgranie obydwu skrzyn i silnikow

Cytat:
BULLITT

fiat
Kraków

Wysłany: 2006-08-23 12:55:19 Powiadom o tym poście ^

O ile pamiec mnie nie myli to B grupowe peugeoty mialy 2 silniki

B-grupowe PUGi ? tylko 205T16 był w pełni B-grupowy i miał silnik w centralu a napęd 4x4

poem zabojady cos tam experymentowali z b-grupowym pugiem 309 ale nie zdazyli przed 86

ale z tymi 2 silnikami?? tego to nawet liberalny regulamin B-grupy by nie dopuscił

a co do 2-silnikowych projektów- była też kiedyś w deutschach taka corsa- niepozorna corsa "A" z przyciemnionymi szybami i alumami... nic specjalnego z zewnątrz, a w srodku ... z tylu os napedzana była przekładnią łańcuchową a z przodu tradycyjny silnik- oba 1,6 własciciel albo włączał przedni silnik albo tylni albo oba- nie pytajcie ile palił

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-08-24 22:07:08 ]

Cytat:
2006-08-24 21:58:21, HNT pisze:
B-grupowe PUGi ? tylko 205T16 był w pełni B-grupowy i miał silnik w centralu a napęd 4x4 poem zabojady cos tam experymentowali z b-grupowym pugiem 309 ale nie zdazyli przed 86 ale z tymi 2 silnikami?? tego to nawet liberalny regulamin B-grupy by nie dopuscił a co do 2-silnikowych projektów- była też kiedyś w deutschach taka corsa- niepozorna corsa "A" z przyciemnionymi szybami i alumami... nic specjalnego z zewnątrz, a w srodku ... z tylu os napedzana była przekładnią łańcuchową a z przodu tradycyjny silnik- oba 1,6 własciciel albo włączał przedni silnik albo tylni albo oba- nie pytajcie ile palił [ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-08-24 22:07:08 ]

Widzę, że zapomniałeś jeszcze dodać do listy prawdziwych B grup Lancię Deltę S4 z unikatowym układem doładowania (zprężarka mechaniczna plus turbo) - VW robi dopiero teraz podobne rozwiązania w Golfie oraz Forda RS200. Apropos dwusilnikowców, swego czasu VW zrobił taki patent w Golfie na wyścig Pikes Peak
>>tutaj<<

[ wiadomość edytowana przez: eFeSOwiec dnia 2006-08-25 08:58:34 ]

Cytat:
Widzę, że zapomniałeś jeszcze dodać do listy prawdziwych B grup Lancię Deltę S4 z unikatowym układem doładowania (zprężarka mechaniczna plus turbo) - VW robi dopiero teraz podobne rozwiązania w Golfie oraz Forda RS200. Apropos dwusilnikowców, swego czasu VW zrobił taki patent w Golfie na wyścig Pikes Peak

Nie no nie zapomniałem, tyle tylko że kolega wyżej wspomniał coś o B-grupowym peugeocie więc skupiłem sie tylko na PUGach
coś więcej na temat tego golfa??

Ośmielę się jednak nie zgodzić, że tylko Peugeot 205 T16 był w pełni B grupowym samochodem Jeszcze znalazłem jedną stronkę o fajnych glofach, jak dotrę do niej do zamieszczę link

Nie znalazłem tej, o której mówiłem, ale mam coś lepszego
>>VW Golf Pikes Peak<<

Opisy wykonanych wresji, wraz z danymi oraz zdjęciami

Ciekawe una pewnie zajebiscie wymiata.