[s]126p czesci z rozbiórki rajdówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc mam na sprzedaż :
- zderzaki chrom takie sobie ale tanio oddam
- bile do tyłu
- wał z bisa x 2
-blok silnika pod 800 cm do tego głowica pod 800 wałek 385 chłodnica oleju ogólnie wszystko z 800 oprócz jednego tłoa i cylindra
- felgi 2x poldek + 2x z golfa
- ogólnie całego kaszla na czesci wiec jezeli cos potrzeba pisz lub dzwoń 512083663

aha mam jeszcze obrotomierze w opakowaniu licznika predkosci jeden do maluszka 2 cylindry w opakowaniu starego typy zamiast licznika jeździł w wyscigach do 8 tyś drugi to licznik z fl a w nim obrotek ale do swapa 4 cylindry

a może masz pokrywe rozrządu samą z wyjściem na węża ??

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-08-06 21:53:09 ]

pokaz ten obrotek w pudełko od prędkosci i ile za wał od bisa?

pokrywa rozrzadu jest jaka potrzebujesz na chłodnice czy zwykła za wał zbisa po 20000 ładny panewki maja taki kolor jak powinny miec z panewkami powiedzmy 100 do dogadania

moj gg to 2292391 zdjecie przesle na maila jak dasz ale jutro dopiero a mam tez prawie nowy to jest po 2500 km przebiegu wał ale wolałbym go oddac razem w komplecie do 800

zależy za jaką cene będą bile i zderzaki ale na razie wstępnie klepie jeśli mi cena bedzie odpowiadac to wezme

blok od 800 - mozna fotki na maila ? marcin.szadkowski@wp.pl. wstepnie bym byl zainteresowany tymi gratami od 800

ile bile do tylu? jestem pierwszy?

drugi zaraz po mnie

niedopatrzenie

czekam na foty tej pokrywy i cene

instalacje - czesc przednia posiada?? za ile sprzeda/odda

niewiem czemu ale zdjec nieumie wysłac tylko na poczte

z rzeczy które sie moga komus przydac mam jeszcze dystanse z poldka po 5 mm kazdy chyba 6 albo 8 i dłuższe sróby do kół co do felg z poldka i golfa to po 12zl za sztuke

bile, zderzaki, kola, to juz poszlo reszta wciąż czeka

... pomyłka

[ wiadomość edytowana przez: PitGTR dnia 2006-08-12 18:30:59 ]