[K] Aluminiowa Miske do 126p PILNE !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie aluminiowa miske do 126p zalezy mi na czasie pozdrawiam i czekm na oferty

UP

Ciężko z tymi miskami wszedzie szukam nigdzie nie ma.NIc bede cierpliwy.

na tej stronce mozesz zamowic

www.fiat500sport.com/articoli.asp

Będą we wrześniu.

a ze malców 900 jest wiecej niz 650 wiec najpierw robic mi miske do 900!

Było kupić jak tadzik sprzedawał! Do 900 bedzie tylko pokrywka bo miski sie nie da... I tak nie wiem w co ręce włożyć najpierw...

tadzik mial 300% marży. a ja chce taniej

MAD_DOGG tak wiem to ja rozmawiałem z toba przez telefon pytajac o miske tylko jest taka przypadłość ze niedługo biore sie za silnik i zalezy mi na misce jeśli sie jakas trafi to wezme narazie to jednak Ty jestes moja ostatnia nadzieją odnosnie miski za ludzka kwote.

Pat z tym ze swapów coraz wiecej , faktycznie wiedze tendencje idaca w tym kierunku ale z alu miska ja chciał bym byc pierwszy A tak zapytam z czystej ciekawości jak to u ciebie wyglada z chłodzeniem ? ze alu miske tak pragniesz mocno sie dziad grzeje ?? Pozdro

OJ kolego MADA molestiuje juz z z 1,5 roku jak nie wiecej o miske.

PAT jak chcesz miec u siebie alu miche to poczekaj do wrzesnia zapakujesz sobie 650 z alumiakiem

mam alu miske na sprzedaz taka jakie mial kuba z ACMR
p.s.
czekam na rozsadna oferte

Cytat:
2006-08-09 17:53:35, MAD_DOGG pisze:
Było kupić jak tadzik sprzedawał! Do 900 bedzie tylko pokrywka bo miski sie nie da... I tak nie wiem w co ręce włożyć najpierw...

a pokrywka kiedy bo może bym sobie do seja sprawił

A wiela kosztuje taka miska?

Cytat:
2006-08-09 21:58:48, Fojer pisze:
MAD_DOGG tak wiem to ja rozmawiałem z toba przez telefon pytajac o miske tylko jest taka przypadłość ze niedługo biore sie za silnik i zalezy mi na misce jeśli sie jakas trafi to wezme narazie to jednak Ty jestes moja ostatnia nadzieją odnosnie miski za ludzka kwote. Pat z tym ze swapów coraz wiecej , faktycznie wiedze tendencje idaca w tym kierunku ale z alu miska ja chciał bym byc pierwszy A tak zapytam z czystej ciekawości jak to u ciebie wyglada z chłodzeniem ? ze alu miske tak pragniesz mocno sie dziad grzeje ?? Pozdro

nieprzegrzewa sie, ale jesli ktos zrobi miske plytsza a szersza, na SC/CC uszczelke i w cenie do 200 zl to chetnie ja zanabede. chlodniejszy olej to zawsze spokojniejsza glowa. Chlodzenie mam od przodu i wyrabia, ale pasja pto pasja

Kupiłem kiedyś coś takiego na 3l.oleju za 200zł