| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mmost F&F Wolny Słuchacz :) malec Gdynia | 2006-08-22 20:50:07 kupilem ostatnio mad maxa na dvd z gazeta (babka sprzedala mi oddzielnie, nawet nie wiedzielem ze ona tak nie moze robic) i na opakowaniu z tylu jest jak byk ze napisy w jezyku polskim i paru innych, ale w menu na plycie kupa, polskich nima, mnie osobiscie to nie przeszkadza, ale jesli ktos zaplacil 27 zeta zeby se fajny film obejrzec i jest niegramotny to kupa, ja na jego miejscu bylbym wkurzony, i tu moje pytanie: czy ktos z was kupowal te filmy rozne i czy wszystkie sa okej i tylko w madmaxie jest bubel czy tez kolesie z gazety odwalili fuszere i trza by komus nagadac eh ta nasza polska zlota |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2006-08-23 12:10:13 mysle ze sa poslkie napisy jakis czas pracowalem w beverly hills video i co jakis czas przychodzil pacjent i mowil ze dalsimy mu film bez napisow. a zwykle to bylo tak ze jak wchodzisz w subtitles i masz liste jezykow i jest zawsze "przycisk" dalej, next czy strzalka czy cokolwiek co przypomina przejscie do nastepnego menu. a biorac pod uwage jak czasem zamotane menu robia na takich plytkach byc moze nie zauwazyles po porstu
pozdro |
Lisu F&F Sympatyk Volvo V40 Włocławek | 2006-08-23 13:30:10 Tak czy siak skoro kupiles osobno to po ptokach. |
mmost F&F Wolny Słuchacz :) malec Gdynia | 2006-08-23 13:57:49 beka, napisy faktycznie znalazlem, ale co ciekawe jako podstawowa sciezka dzwiekowa jest ustawiona angielska i wszystkie napisy sa pod nia robione, ale ta sciezka to DUBBING oryginalnej australijskiej i znacznie sie rozni a za mela gibsona ktos podklada glos i generalnie oglada sie paskudnie, wiec faktycznie jedyna dajaca sie ogladac wersja to australijska a do tej nie zawsze pasuja napisy, zamieszali jak gowno w betoniarce |