[ot] filmy z gazeta wyborcza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupilem ostatnio mad maxa na dvd z gazeta (babka sprzedala mi oddzielnie, nawet nie wiedzielem ze ona tak nie moze robic) i na opakowaniu z tylu jest jak byk ze napisy w jezyku polskim i paru innych, ale w menu na plycie kupa, polskich nima, mnie osobiscie to nie przeszkadza, ale jesli ktos zaplacil 27 zeta zeby se fajny film obejrzec i jest niegramotny to kupa, ja na jego miejscu bylbym wkurzony, i tu moje pytanie: czy ktos z was kupowal te filmy rozne i czy wszystkie sa okej i tylko w madmaxie jest bubel czy tez kolesie z gazety odwalili fuszere i trza by komus nagadac eh ta nasza polska zlota

mysle ze sa poslkie napisy jakis czas pracowalem w beverly hills video i co jakis czas przychodzil pacjent i mowil ze dalsimy mu film bez napisow. a zwykle to bylo tak ze jak wchodzisz w subtitles i masz liste jezykow i jest zawsze "przycisk" dalej, next czy strzalka czy cokolwiek co przypomina przejscie do nastepnego menu. a biorac pod uwage jak czasem zamotane menu robia na takich plytkach byc moze nie zauwazyles po porstu

pozdro

Tak czy siak skoro kupiles osobno to po ptokach.

beka, napisy faktycznie znalazlem, ale co ciekawe jako podstawowa sciezka dzwiekowa jest ustawiona angielska i wszystkie napisy sa pod nia robione, ale ta sciezka to DUBBING oryginalnej australijskiej i znacznie sie rozni a za mela gibsona ktos podklada glos i generalnie oglada sie paskudnie, wiec faktycznie jedyna dajaca sie ogladac wersja to australijska a do tej nie zawsze pasuja napisy, zamieszali jak gowno w betoniarce