Kupno Ave

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamierzam zmienic z Cari e na ave, za jakimi silnikami warto sie rozejrzec i na co zwrocic szczegolna uwage?????

Zastanów się dobrze!

Cytat:
2006-08-22 19:53:14, Mart78 pisze:
Zamierzam zmienic z Cari e na ave

A musisz ????

W zasaDZIE TO I TAK JUZ LIPA WYSZLA MUSZE TO ODLOZYC o kilka ladnych miechow, a czy musze w zasadzie hm nie ale marzeniem jest miec AVE np z 2006 roku i tak malymi kroczkami zmierzam do moich zalozonych celow. w zasadzie gdybym mial hajsu na tyle to cari by zostala ale niestety

Cytat:
2006-08-23 08:00:59, Kafi pisze:
Zastanów się dobrze!

Kafi dobrze prawi.... polac mu !!! , miałem kiedys Carine w sedanie , sprzedałem ją i załowałem tej decyzji , po niej miałem avensis po lifcie z 2002r od nowosci , to juz niebyła ta słynna japońska niezawodnosc , teraz mam nową avensis (juz drugą , wczesniejsza uległa wypadkowi i kasacji) a ze szukałem dla mojej drugiej połowicy jakiegos auta to pomimo ze nie chciała tak duzego auta to teraz ma... kolejną Carine tym razem kombi , pierwsza cari niewiedziała co to jest mechanik tak jak i drugą która teraz mam , a w ave miałem juz kilka mniej i bardziej powaznych awarii w tym elektronika raz unieruchomiła auto na amen , teraz we francji jakiś czas mieszkam i mam tam puga 406 z 2002r to jest dopiero awaryjne auto własnie zamierzam go zmienic na Carine , pierwszym moim autem był Citroen Xsara , wtedy powiedziałem pierwszy i ostatni francuz ale sie przełamałem i kupiłem Puga i nadal twierdze ze juz nigdy francuskich aut nie kupie tylko japońskie i w dodatku toyoty tylko

Cytat:
2006-08-23 17:23:29, szmyk pisze:
Kafi dobrze prawi.... polac mu !!! , miałem kiedys Carine w sedanie , sprzedałem ją i załowałem tej decyzji , po niej miałem avensis po lifcie z 2002r od nowosci , to juz niebyła ta słynna japońska niezawodnosc , teraz mam nową avensis (juz drugą , wczesniejsza uległa wypadkowi i kasacji) a ze szukałem dla mojej drugiej połowicy jakiegos auta to pomimo ze nie chciała tak duzego auta to teraz ma... kolejną Carine tym razem kombi , pierwsza cari niewiedziała co to jest mechanik tak jak i drugą która teraz mam , a w ave miałem juz kilka mniej i bardziej powaznych awarii w tym elektronika raz unieruchomiła auto na amen , teraz we francji jakiś czas mieszkam i mam tam puga 406 z 2002r to jest dopiero awaryjne auto własnie zamierzam go zmienic na Carine , pierwszym moim autem był Citroen Xsara , wtedy powiedziałem pierwszy i ostatni francuz ale sie przełamałem i kupiłem Puga i nadal twierdze ze juz nigdy francuskich aut nie kupie tylko japońskie i w dodatku toyoty tylko

I tak juz zapadla decyzja, nie sprzedaje Cari tylko musze troche przy niej zrobic tzn. blacharke blizsze info na technicznym, tylko zaluje ze moja decyzja przy zakupie Cari to nie byla np. 2.0 Pb a nie ON troche kopa jej brakuje

Cytat:
2006-08-23 17:28:21, Mart78 pisze:
I tak juz zapadla decyzja, nie sprzedaje Cari tylko musze troche przy niej zrobic tzn. blacharke blizsze info na technicznym, tylko zaluje ze moja decyzja przy zakupie Cari to nie byla np. 2.0 Pb a nie ON troche kopa jej brakuje

no i tylko pogratulowac decyzji ja wczesniejszą miałem 2,0 Pb własnie i fajnie chodziło , teraz mam 1,6 Pb i musze przyznac ze tez ma niezłego kopa , niby ma 117KM według tego co pisał poprzedni własciciel w ogłoszeniu , mam nadzieje ze jeszcze przynajmniej rok bede u zabojadów to na ten czas tam jak sprzedam puga to kupie Carine 2,0 GTi

teraz tylko musze zrobic wszystko porzadnie i na wiosne wsadzic 16 cali, czy 15 jak myslicie? bo jezeli chodzi o efekt wizualny to sie nie pytam a jesli chodzi o kulture jazdy ?????? mial ktos kiedys takie laczki???

ja bym obstawił bardziej 15" , 16" to nadają sie tylko na równe autostrady a w miejskich warunkach lepsze bedą 15"