| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mart78 TOYOTA FRIEND now is ........ Czestochowa | 2006-08-22 19:53:14 Zamierzam zmienic z Cari e na ave, za jakimi silnikami warto sie rozejrzec i na co zwrocic szczegolna uwage????? |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-08-23 08:00:59 Zastanów się dobrze! |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2006-08-23 09:50:55
A musisz ???? |
szmyk TOYOTA DRIVER Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2006-08-23 17:23:29
Kafi dobrze prawi.... polac mu !!! , miałem kiedys Carine w sedanie , sprzedałem ją i załowałem tej decyzji , po niej miałem avensis po lifcie z 2002r od nowosci , to juz niebyła ta słynna japońska niezawodnosc , teraz mam nową avensis (juz drugą , wczesniejsza uległa wypadkowi i kasacji) a ze szukałem dla mojej drugiej połowicy jakiegos auta to pomimo ze nie chciała tak duzego auta to teraz ma... kolejną Carine tym razem kombi , pierwsza cari niewiedziała co to jest mechanik tak jak i drugą która teraz mam , a w ave miałem juz kilka mniej i bardziej powaznych awarii w tym elektronika raz unieruchomiła auto na amen , teraz we francji jakiś czas mieszkam i mam tam puga 406 z 2002r to jest dopiero awaryjne auto własnie zamierzam go zmienic na Carine , pierwszym moim autem był Citroen Xsara , wtedy powiedziałem pierwszy i ostatni francuz ale sie przełamałem i kupiłem Puga i nadal twierdze ze juz nigdy francuskich aut nie kupie tylko japońskie i w dodatku toyoty tylko |
szmyk TOYOTA DRIVER Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2006-08-23 17:57:56
no i tylko pogratulowac decyzji ja wczesniejszą miałem 2,0 Pb własnie i fajnie chodziło , teraz mam 1,6 Pb i musze przyznac ze tez ma niezłego kopa , niby ma 117KM według tego co pisał poprzedni własciciel w ogłoszeniu , mam nadzieje ze jeszcze przynajmniej rok bede u zabojadów to na ten czas tam jak sprzedam puga to kupie Carine 2,0 GTi ![]() |
Mart78 TOYOTA FRIEND now is ........ Czestochowa | 2006-08-23 19:21:12 teraz tylko musze zrobic wszystko porzadnie i na wiosne wsadzic 16 cali, czy 15 jak myslicie? bo jezeli chodzi o efekt wizualny to sie nie pytam a jesli chodzi o kulture jazdy ?????? mial ktos kiedys takie laczki??? |
szmyk TOYOTA DRIVER Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2006-08-23 19:35:14 ja bym obstawił bardziej 15" , 16" to nadają sie tylko na równe autostrady a w miejskich warunkach lepsze bedą 15" |