| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-04-30 18:41:10 jak przystało na zagorzałego komunistę, informuję że jutrzejsze Święto 1 Maja uczczę pracą*:
pojadę do kumpla, zapalę grila, nawpieprzam się karkówki, kurzanych cycków i kiełbasy, a następnie "nachlam się, zerzygam, padnę w to mordą i usnę"** * - praca - nie myslić z robotą, bo robotę mam w pracy a pracę w domu, ** - cyt. autor dokładnie nie znany - przypuszczalnie Dawid, brat mojego kumpla Paweła vel Ziutka |
DrA eS ... | 2003-04-30 18:56:30 Jak przystalo na zapalonego Bestialesa nie bede chlal na miejscu tylko kopsne sie kilkaset kilometrow zeby sie Omesia nie nudzila i dopiero tam sie nachleje Prowo szykuj sie !! Cleber Ty tez. Res... a co Ci bede gadal... Ty masz najdalej Zycze wszystkim super odpoczynku i zabawy w te pierwszomajowe dni. |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-04-30 20:43:40 Skoro już jestem Bestiales to zaczynam dziś totr! szykuj się na widok mojej facjaty w ten pikny łikend... +pyffko+karczek+foto pozdr. |
DrA eS ... | 2003-05-04 19:17:03 Juz po mini zlocie Bestiales'ow w Kotlinie Klodzkiej. Bylo jak zwykle zajebiscie. Kilka fotek ponizej.
|
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-04 20:07:25 No no gratulacje, pięknie zadbaliście o tradycję, widzę, że omesie nabrały wyjątkowo obłych kształtow a ten zielony butelkowy kolor, palce lizać Pozdrawiam wszystkich uczestnikow i mam nadzieję zobaczyć się z wami czym prędzej. Janusz |