Elektryczne Lusterka & Elektryczne szyby:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! mam 2 pytnka odnośnie elektrycznych lusterek oraz elektrycznych szybek w escorcie, a mianowicie :
1. jesli chodzi o lusterka działa mi regulacja tylko w poziomie. Co moze byc tego przyczyna? instalacje pod elektryczne lusterka i szyby zakładałem w ubiegłym tygodniu, także uszkodzone przewody odpadaja.
2. Czy silowniki elektrycznych szyb podejda z MK V 3D lub VI 3D do MKVII 3DZ góry dziekuje za pomoc.

up^

W kazdym lusterku masz 2 silniczki jeden odpowiada za gora dol a drugi lewo prawo, a czy dzieje sie tak na obu lusterkach
a odnosnie mechanizmow el.szybek beda pasowac wazne byly byly wersji 3d do 3d

Tak w pionie nie pracuja obudwa lusterka. Po zalozeniu raz przez dosłownie 2 sekundy dialaly w pionie (dzis rano), czyli spalony silniczek odpada.
Moze byc z tym jakos powiazana skrzynka bezpieczników?

raczej sterownie...... brudne styki

Ok, Wiec jutro rozbieram lusterko i czyszcze wszystko co jest miedziane (wszystkie styki)
Dzeki za porady

mam jeszcze 3 pytanka, a mianowicie:
1. Czy Instalacja el. szyb ,lusterek (kompletna) z MK VI podejdzie do MKVII bez rzadnych przeróbek (wtyczki, kable)
2. Czy przełączniki do el. szyb Z MK VII beda pasowały do wtyczek z instalacji od MK VI lub V? (dwie wtyczki)
3. Czy kolejnosc kabli w złączu do skrzynki bezpieczników od "elektryki" ( ten wtyk w skrzynke od instalki z el. szyb i lusterk) jest taka sama w MK VI i VII???

prosze o odpowiedz, bo nie wiem czy kupowac nowa, czy zostac przy tej

up^

podnosze bo spada juz calkiem ^