MotoNews.pl
11 Herbi napisz jak to było z tą maską... (14973/0) - PT

Herbi napisz jak to było z tą maską...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...na Studenckim podobno Cię zrobili w @uja...

siema to co powiem nie ma nic wspolnego z kaska herbiego ale nie da sie sciagnac filmiku ze szczurowej i nie wiem czy to przez mojego kompa czy przez serva ale nie tylko ja mam taki problem...

ja też nie mogę p.s. widzę że Herbi często zagląda na nasze forum

Cytat:
2003-04-28 23:35:03, fostof pisze:
siema to co powiem nie ma nic wspolnego z kaska herbiego ale nie da sie sciagnac filmiku ze szczurowej i nie wiem czy to przez mojego kompa czy przez serva ale nie tylko ja mam taki problem...

Na stronie głównej jest informacja dlaczego się tak, dzieje, wystarczy przeczytać, jest napisane czerwoną czcionką. Odkąd przyjechałem z Rajdu Mazowieckiego serwery F15.pl nie działają, nie wiem czemu bo nie zostałem poinformowany dlaczego i kiedy będą działać , a filmik ze Szczurowej jest właśnie na serwerze f15. musiałem wrzucić stronę na stary serwer a ten filmik tam mi się nie mieści.

A tutaj Herbi pisze co się działo z tą maską............szkoda gadać......ZOBACZ

Ale kocioł.Ja pier........Szkoda gadac co sie tam działo.To na naszych zlotach jest wiekszy profesionalizm

Kurwa mać dawać tego sędziego, mam zjebany humor, zaraz bym mu nawtrykał co o takim kutasie złamanym fiucie myślę, do gazu chuja, a za uszkodzenie auta kazałbym mu zapłacić, skurwy...nowi pier...olnonemu, wafel z niego, Herbi ja na twoim miescu bym uszkodzi gościa.

hehe to nasze zloty w porownaniu do tego to sa mistrzostwa swiata

Ten sędzia to poprostu debil i ciotaa, biedaczek przestraszył się kilku płaczków, i nie chciał się kłócić, wypierdalać z takimi sędziami

Cytat:
2003-05-02 11:56:27, tomy21 pisze:
Ten sędzia to poprostu debil i ciotaa, biedaczek przestraszył się kilku płaczków, i nie chciał się kłócić, wypierdalać z takimi sędziami

Nabić takiego chuja na pal, niech cierpi, pokażcie mi tego jebaka to wtedy będzie nowy filmik "Gadzio+niesforny śędzia"

Cytat:
2003-05-02 15:21:23 Gadzio pisze:
Nabić takiego chuja na pal, niech cierpi, pokażcie mi tego jebaka to wtedy będzie nowy filmik "Gadzio+niesforny śędzia"

no tak tyle ze teraz sedzia znalazl by sie pewnie na masce i to nie raz znajac gadzia

Gadzio by pewnie wkomponowal tego sedziego w bierznik swojej niskoprofilowej oponya potem ruszyl z szybkim puszczeniem lewej nogi

Najbardziej to skopałbym dupy tym kolesiom co płakali że przegrali z Herbim i zaczęli kombinować wałki. Sędziemu skopałbym dupę bo to niekompetentna ciota i debil . Wszystko to jednak nic w porówaniu z tym co się dzieje np. w pucharze PZM, tam to dopiero się kręci wały, zaczynając od badań technicznych przed rajdem kończąc na samej rywalizacji. Podam tylko jeden przykład: Arka startującego w klasie A0 objeżdżają "seryjne" rajdówki N0- możemy się tylko domyślać co naprawdę mają pod maskami i ile mają koników w rzeczywistości itp...Na BK przed rajdem i po rajdzie się tego nie sprawdza...(chyba ze ktoś złoży protest). W Mistrzostwach Polski wałki to też normalka, przecież wiemy w jakim kraju żyjemy......

ten sport schodzi na psy, wystarczy popatrzeć jakie buraki są sędziami, ja bym wydał wyrok ostateczny na takich skurwieli, na takich jebaków jest tylko jedna rada, trzeba ich weliminować, ale to nie tylko w rajdach jest taki burdel, wszędzie się to spotyka, hmm prosty przykład F15.pl

ja pierdo... ale wały!!!!!

W MORDE ,ale zaspalem za co was wszystkich serdecznie przepraszam i jednoczesnie dziekuje za poruszenie tematu a te moja nauczke wezcia sobie do serca , bo nie warto sie potem denerwowac przez takich oslow. To teraz od poczatku mimo ze jak widze znacie te sytuacje dobrze moze ktos to jeszcze przeczyta, ale lepiej pozno niz wcale.
Mnie chodzilo tylko o powtorzenie proby co zreszta zrobilem z tego wzgledu ze wiadomo ze kierowca jest odpowiedzialny za auto. Tylko w tym przypadku chodzilo o to ze ten sedzia sprowokowal ta sytuacje robiac nie prawidlowo badanie i tak nalezalo to rozpatrywac, bo jak sami wiecie powinien poprosic mnie lub pilota o otwarcie maski. Chociaz tak naprawde nie bylo to potrzebne wogole otwieranie maski na tej rangi imprezie,ale szukal dziury w calym. Najgorsze jest jednak to ze dyrektor rajdu przyznal mi racje ,a za chwile poszedl sie pytac do goscia ktory jest dyrektorem innego klubu ,a jechal subaru i jak sie w wynikach okazalo przegral by ze mna o ok. 1s w generalce pytal sie go jak ma postapic i innych zawodnikow. Tego to juz nie pojme do konca. Moim zdaniem lepiej podjac w takiej sytuacji zlom decyzje ale samemu a niezeli pytac sie zawodnikow.
JESZCZE RAZ DZIEKUJE KONRADOWI ZE TA SPRAWE PORUSZYL
i chlopaki pilnujcie sie.
Po tym incydencie dzieki wam wpadl mi pomysl.
Jezeli ktos z was bedzie gdzies startowal i bedzie jakas nietypowa sytuacja niech ja opisze na forum albo zgloscie ja Konradowi on to ladnie opakuje i wten sposob wszycsy bedziemy sie na wzajem pilnowac. ODPISZCIE jak ktos jeszcze pamieta o tej sytuacji o HERBIM. Przy okazji dziekuje Bartkowi za wpis do ksiegi po calym zdazeniu. Na WWW.sekcja-rajdowa.w.pl w ksiedze sa wpisy zawodnikow przeciwko mnie. Chociaz teraz widze ze warto bylo sie klucic o swoje.

Oczywiscie rowniez dziekuje REKINOWI ze sie tak o mnie martwi, a z tego wszystkiego o nim zapomnialem przeciez to byl twoj temat.

http://pb42.tychy-ak.sdi.tpnet.pl/~sekcja/ tam znajdziecie odzew drugiej strony

Gadzio
Co to znaczy "nie tonka i wszystko jasne", bo mozna to zrozumiec na dwa sposoby.
1 Zgadzasz sie z tym
lub
2 Nie zgadzasz sie z tym i twierdzisz ze jest to zaslanianie sie regulaminem z gory nie potrzebnym i wykorzystywanie go. Aczkolwiek wedlug mnie to powinno byc przedstawione po 1 probie i wtedy bym nic nie powiedzial zadzialali by przynajmniej zgodnie z regulaminem a teraz jest to zalanianie sie nim po zle podjetej decyzji ,a wlasciwie czterech decyzjach.

Cytat:
2003-05-03 15:45:11, herbi pisze:
Gadzio
Co to znaczy "nie tonka i wszystko jasne", bo mozna to zrozumiec na dwa sposoby.
1 Zgadzasz sie z tym
lub
2 Nie zgadzasz sie z tym i twierdzisz ze jest to zaslanianie sie regulaminem z gory nie potrzebnym i wykorzystywanie go. Aczkolwiek wedlug mnie to powinno byc przedstawione po 1 probie i wtedy bym nic nie powiedzial zadzialali by przynajmniej zgodnie z regulaminem a teraz jest to zalanianie sie nim po zle podjetej decyzji ,a wlasciwie czterech decyzjach.

Herbi jeśli chodzi o tą nietonkę to nie ma nic wspólnego z całą to sytuacją związana z tobą, to taki mój tekst który się mnie kiedyś uczepił i nie chce się odczepić, a jeśli chodzi o tą sprawę z tym kręciołkiem to ja bym na twoim miejscu rozniósł całą tą komisję sędziowską czy jak się to nazywa, powinni przed faktem pokazać regulamin.Absolutnie się zgadzam z Tobą, ale popatrz na to z tej strony iż sami sobie zrobili reklamę, pokazując jaką mają organizację imprezy.
P.S.
"nietonka i wszystko jasne" może nie będe pisał oficjalnie co to oznacza, wtajemniczeni wiedzą dlaczego , ale Herbi to nie jest nic obraźliwego co by mogło być skierowane do Ciebie.