Lambodor w omedze b

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie. Kupiłem zawiasy do przednich drzwi w omedze b otwierane tak jak w lamborgini. Jest mały problem. Z lewej strony pod błotnikiem jest chłodzenie komputera. Musze je usunąć i przenieśc w inne miejsce. Myslałem o zamątowaniu dwóch wiatraków ze zwykłego kompa pc bezpośrednio przy komp. w aucie. Czy wytrzymają te wiatraki. Dodam ze są tez na 12v. Czy nie będzie miało to wpływu na działanie komp. w aucie i czy wrazie spalenia się takiego wiatraka komputer w aucie nie ucierpi?

ECU do białości się nie grzeje więc wiatraki z peceta powinny dać radę.

Wrzuć fotki tych drzwi po zamontowaniu bo jestem ogromnie ciekaw jak będą wygladać takie skrzydła w kombi

JA juz wiem jak to bedzie wygladac...

Cytat:
2008-10-29 08:02:56, Pabelo pisze:
JA juz wiem jak to bedzie wygladac...

Ja też ale chcę to zobaczyć

To doskonały pomysł
A neony już są?? czy dopiero będą??

wiatraki od PC dadza rade, tylko zamontuj te z regulowana predkoscia obrotowa
co do drzwi to jeszcze zaspawaj klamki bo inaczej tego nie widze

bardzo kusiło mnie by coś tu dopisać, ale jako użytkownik żółtego omegalladro jednak zamilknę

aaa tam

[ wiadomość edytowana przez: Szcurek dnia 2008-10-29 10:46:25 ]

Ja bym tu jeszcze widzial tylne drzwi kurolapki,
to bylby hit !!
Przod w gore siup,
a tyl w tyl...

EDIT:

a Ty się Szcurek już lepiej nie wypowiadaj, bo tylko się burdel robi !!

[ wiadomość edytowana przez: Pabelo dnia 2008-10-29 11:11:45 ]

Cytat:
2008-10-29 11:10:59, Pabelo pisze:
Ja bym tu jeszcze widzial tylne drzwi kurolapki, to bylby hit !! Przod w gore siup, a tyl w tyl...

... i bałnsujemy (tak to się chyba mówi na dzielni?)

Cytat:
2008-10-29 11:10:59, Pabelo pisze:
a Ty się Szcurek już lepiej nie wypowiadaj, bo tylko się burdel robi !!

Rozpiździaj, Pabelo, rozpiździaj

...dobrze,ze fabrycznie tylnia klapa otwiera sie w gore...mniej przerobek

A nie lepiej przeciąć je na pół i jedna część idzie do góry a druga w dół. Jest jak w statku kosmicznym, lambo oraz promie I można cumować na przystanii i jeszcze nad kąłużą przejść

Wow LAMBOMEGA jeszcze dach skladany i laski nie beda wiedzialy ktoredy sie pchac

A co do wiatrakow spokojnie dadza rade te od kompa ja takie dwa mialem z zabudowie Car- Audio w mojej Vectrze i dwa intensywnie grzejace sie wzmaki chlodzilo a wlasciwie to chodzi o to by byl obieg powierza i to wystarczy

[ wiadomość edytowana przez: czarny-1977 dnia 2008-10-29 19:42:09 ]

Dobra,koniec szydeerstwa.Kolega niech zrobi...zobaczymy. W Tv widzialem zlotego Passata B4 tak zrobionego...ale dobrze zrobionego,caly na gladko,zadnych listew,zadnych klamek,czarne szyby,fele chromy,gleba. Jesli te drzwi maja byc wstepem do reszty takowego tuningu to widze jakis sens Ale w zwyklej omedze...

Dobra,koniec szydeerstwa.Kolega niech zrobi...zobaczymy. W Tv widzialem zlotego Passata B4 tak zrobionego...ale dobrze zrobionego,caly na gladko,zadnych listew,zadnych klamek,czarne szyby,fele chromy,gleba. Jesli te drzwi maja byc wstepem do reszty takowego tuningu to widze jakis sens Ale w zwyklej omedze...

Panowie widziałem kombi z lambo i powiem ze super wyglądało. Moja oma będzie gładka jak pupa niemowlęcia. Czyli drzwi tylna klapa wszystkie klamki i listwy zostaną usunięte. W warsztacie juz tym sie zajmują. Pozostaje jeszcze znalezienie dobrego lakiernika. Jeśli fundusz pozwoli to alu jeszcze pochromuje. Ale nato jeszcze czas. Najpierw blacharka i te zawiasy. Pozdrawiam

Mam jeszcze problem z ładowaniem. Wymieniłem alternator i regulator napięcia. Ale czasami mam takie skoki że potrafi spalić żarówki w przednich lampach. Co to moze być?

twoja omega boi się tych drzwi i że zabiorą jej klamki (dom wariatów ?? )

jak chciałem do jeepa założyć gassss to skurczybyk psuł się dwa razy dziennie

Pewnie tak. Ale nie powinna palić mi żarówek. Więc jakieś pomysły?