Jest dostępność blach do 127...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam....
Parę dnie temu zaczłąem romawiać z jedną z firm, z którymi współpracuje odnosnie dostęnośći blach do 127. Okazałao sie ,że nie ma problemu i są w stanie mieć prawie wszystkie elementy nadwozia ponieważ kilku z ich dotawców wciąz ma otwrtą produkcje . Takie rzeczy jak błotniki ,reperaturki i inne podstawowe elementy nadwozia gotowi są ściągnąc na półkę .Inne jak np. drzwi mogą sciągną pod zamówienie . Termin realizacji wynosi około miesiąc - półtora. Warunkiem jest gwranjca odbioru oraz ogólne zainteresowanie ofertą.
Czekam na odzew ze strony forumowiczów...jeżeli taki będzie przejdę do konkretniejszych rozmów z dostawcą.
pozdrawiam

jaka nazwa producenta tych blach , jakie przykladowe ceny?

Większość tych blach pochodzi od firmy klokkerholm ale są jeszcze inni producenci .Jeżeli ma to kardynalne znaczenie moge sie dowiedzieć jacy. Co do cen to nie otrzymałem jeszcze wyceny.

błotnik przód 90 pln (mk1)
próg 98 pln (mk1)
próg "krótki" 60 pln (mk3)

to są ceny DETALICZNE które mają teraz w systemie i mają cherakter orientacyjny.

Mnie ceny jak najbardziej pasuja....

Dowiedz sie prosze ile mozesz.... konkretne elementy z cenami - ja osobiscie prosze o info odnosnie elementow do MK II - głównie reperaturki tylne, blotniki przod itd itp...

Czekam(y) na info

Pozdrawiam

pas przedni do mkI

chętnie kupię!

pozdrawiam Kuba - kraków

http://www.bhmd.pl/dynamic.php

Dzwonić i pytać ...temat ruszony i część rzeczy przyjdzie . bBęda to graty raczej do mk I bo rozmawiałem pod swoim kontem. Ale moze zamówienie jeszcze nie wyszło i można coś dożucic. Niewiem czy wszyscy sprzedawcy są w temacie więc trzeba drązyć i wspomnieć o tym ze była prowadzona rozmowa na temat częsci blacharskich do 7-demek. Powodzenia...

Pozdro

czesc. ameryki nie odkryles. graty do 7 mozna zamowic przez intercars, albo bhmd na przyklad. jak nie maja na stanie sprowadzaja. ceny maja akurat takie jak podales.

hehe!

A do 128 3p coś mają??

no ja tam kiedys dzwonilem za blachami....ale ostatecznie znalazlem orginalne wloskie i jak temat umarl...
ale teraz bym byl zainteresowany przednia maska i pasem przednim...

treziu z tym moze byc bool, bo tego nie robi juz klokkerholm chyba.

sprawdz w katalogu klokkerholma na stronie klokkerholm.com i jezeli tam cos jest to na 90% sciagnie to intercars.

Cytat:
2006-08-10 21:12:22, Andzi pisze:
A do 128 3p coś mają??

ponawiam pytanie