| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-10-24 00:51:39 W tym temaci masz linka do kolejnego
Sam wymieniac i nie wiesz jak = Nie rób tego !! Polecam zakład "kowalski" - taki gdzie robią resory i spreżyny - niepolecam koreańskich spreżyn szczególnie na tył. Pozdrawiam. Misio |
siwy80-80 HF MEMBER Hyundai Pony Wałbrzych | 2006-10-24 01:06:33
sprezyny juz mam tak jak pisales od zastawy z przednich mcpersonow chodzi mi tylko jak je wymienic?w maluchu wymienialem ale w ponym nie wiem jaka jest kolejnosc |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-10-24 02:30:46 Powiem tak - maluch to maluch a pony to jednak wieksze autko.
Przyuszczam ze bez filozofi (pewnie tak jak przy maluchu) - byle był dobry ściagacz do spreżyn. Bo tu bez niego chyba sobie nie poradzisz
Rozumiem że masz je przyciete na odpowiednia długosć lub bedziesz docinał "na miejscu"?? Pozdrawiam. Misio |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2006-10-24 17:06:02 Z tyłem nie ma problemu! odkrecasz amortyzator, opuszczesz belke na dół jak masz jakis sciagacz to jest pomocny i sama wychodzi spręzynka ![]() |
perek_83 HF MEMBER Hyundai Pony Kościerzyna | 2006-10-24 18:56:05 Jak dla kogoś kto odróżnia klucz od śrubokręta to nie powinien być żaden problem. Wymienialem w moim ponczku niedawno razem ze znajomym i obyło się nawet bez sciągacza. rzydatny był tylko 2 lewarek, którym po założeniu spręzyny trzeba było "podwindowac" belka aby przykręcić amorek. |