Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-08-18 22:58:18 W ubieglym tygodniu odebralismy nowe autko ![]() ![]() Pare fotek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wieczorem przyjechał Bogus z Beatką.. B1 przetrzepał kazdy centymetr auta... swoją opinie niech sam wyrazi ![]() |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2006-08-18 23:01:40 Gratsy !!!!!!!
Niech Wam dobrze służy ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-08-18 23:04:12 Jeszcze jedna fotka... serduszko tego autka... na "podwójnym gazie"
![]() |
![]() KRECIK0001 Klubowy Weteran Tico, Citroen XP Kazimierz Biskupi | 2006-08-18 23:15:31 Witam
Ładna furka , niech długo jeździ i się nie psuje apropo jaki ma motorek ![]() |
![]() KRECIK0001 Klubowy Weteran Tico, Citroen XP Kazimierz Biskupi | 2006-08-18 23:17:47 co do mego pytania jaki ma motorek to już doczytalem 1,3 |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-08-19 00:34:56 widze, ze kokardka na biegach już jest ![]() a tera parę pytań... czemu jeszcze Cie u mnie nie było tym cudem?? jaki to ma wypas?? ile to coś kosztowało?? P.S. żeby nie było z wyglądu do mnie nie przemawia..... ale już dawno na to chorowaliście więc musi się Wam podobać chyba??? ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-08-19 01:04:07 he he...Fajne autko !....faktycznie wszędzie zajrzałem chyba ![]() Tak mni wiency: 2 poduchy, abs, klima , elektryka szyb (przód) , elektryka lusterek ( panelek sterowania identyko z espero! ![]() ![]() No i LPG sekwencja , montowana w ASO ... Pozostaje życzyć radochy z nowego nabytku i tyle ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-08-19 10:24:25 Gratsy ![]() Suzuki to typowy, twardy Japoniec. |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2006-08-19 12:28:35
![]() Pewnie on Japonii to nawet na mapie nie widział |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-08-19 12:35:06 Paweł: Nie było mnie u ciebie bo to nie moje auto, jezdze nim tylko od swieta.
Opinie z mojej strony: Negatywne: dosc glosno pokonuje nierównosci( dziury itp) twarde zawieszenie, podskakuje jak pileczka, i brak regulacji kierownicy. Pozytywy: Cisza w aucie, nic nie trzeszczy nic nie piszczy, bardzo wygodne fotele, przejrzysta deska, solidnie wszystko wykonane. Zwinny, male gabaryty autka pozwalają na szybkie i sprawne manewry parkingowe. Calkiem niezly zestawik audio, 6 glosników fabryczne radio Blaupunkt +CD (jeszcze nie wiem czy odczytuje mp3) Zajefajnie dzialające wspomaganie, mozna krecic jednym palcem bez zadnego wysiłku. Silnik: 1.3 VVT z instalką gazową (sekwencja) jak juz B1 wspomniał montowana w ASO. Dynamiczny silniczek pozwala na sprawne przyspieszanie, niestety nie ma porównania do espero, jest slabszy pomimo porównywalnej mocy (93KM) spalanie oscyluje pomiedzy 7-8L/100 w trybie mieszanym Wyposazenie: wiekszosc B1 juz napisał, ABS+EBD, 2xAirbag, klima, 3punktowe pasy z tyłu i 3 zagłówki, dzielona kanapa, regulacja fotela kierowcy(wysokosci) wspomaganie i elektryka. Ogólnie brakuje mi paru drobiazgów, typu ogrzewane lusterka (przywyczajenie z espero) nie ma blotochronów, oryginalne dywaniki.... niebardzo pasują.czarne wnetrze( fotele i podłoga) widac kazdy syfek, troche mały bagaznik ale na dwie osoby wystarczający, wizualnie zle wygląda na seryjnych oponkach (165/60/R14) Duzy plus za serwis, mialem mozliwosc rozmowy z kilkoma mechanikami i szefem serwisu. Ignisy przyjezdzaja na naprawy: powypadkowe, przeglądy okresowe, i awariami typu:"panie bo mi sie uszczelka wysuneła, albo lampka nie swieci. 3 lata gwarancji i 12 na perforacje nadwozia. dodatkowo wymusilismy na sprzedawcy darmowy przegląd 15 i 30 tkm przeglądy 45 i 60 tkm mamy 20% taniej ![]() Jakies pytania?? |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-08-19 12:38:55
Nie widział bo go wyprodukowali na Wegrzech, Obecnie sprzedawane Toyoty tez nie są z Japonii , tylko jak sie nie myle z Anglii, Jaco powiedz cos o tym... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-08-19 13:12:10
A silniki z Polski... globalizacja panowie! |
![]() Padre_cornelone Erdzero jeden 8 Lpg Katowice | 2006-08-19 14:16:52 Gratuluję i wielu kkm bezpiecznej i wygodnej jazdy!
...ale takiej skomplikowanej blokady skrzyni biegów to nie widziałem jeszcze.... |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-08-19 15:33:40
"The spirit of Japan"... ![]() ![]() ![]() Gratuluję!!! A tak na marginesie - czy ceny ASO-owskich instalacji spadły już do akceptowalnego poziomu, czy nadal są kosmiczne? Bo we mnie zrodziło się pytanie o opłacalność - kiedyś liczyłem, że przy moich przebiegach o wiele bardziej opłacałoby się przekulać gwarancję na benzynie, a potem założyć instalkę z gwarancją na dwa lata. I jeszcze jedno - czy VVT ma coś wspólnego z VVTi toyoty? Pozdr. P. |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-08-19 17:25:08 Instalka kosztowała mnie 3000zł. według planowanych przebiegów rocznych i czasu jezdzenia tym autem, koszt instalki zwróci sie ok 2.5 razy.. ( wliczając w to regularne przeglądy instalacjii i wymiany filtrów które w sekwencjii niestety są juz drogie 40-100zł)
Padre masz na mysli kokardke?? ![]() |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2006-08-19 17:42:59
Przesądy apropo czego ? |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-08-19 18:46:34 Moje gratulacje. Dziwi mnie troche fakt tej stacyjki i sterowania lusterek. Auto jest nowka a ma czesci zaprojektowane z lat 90 tych - nie zebym sie czepial ale takie moje spostrzezenie. Ogolnie mi sie podoba poza gazem ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-08-19 19:28:34
Bartuś, a czym ta stacyjka różni się od tej zaprojektowanej w 2005 ??? ![]() |