[OT] Czy produkuje się takie radia?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
W Omie B po lifcie był montowany sprzęt grający SIEMENSA ze zmieniarką na 4 CD i wbudowanym TELEFONEM wielkości 2DIN.
Mam pytanie do znawców car-audio. Czy są na rynku takie sprzęty ale nie dedykowane do konkretnego modelu tylko "uniwersalne" Zależy mi żeby był 2DIN ze zmieniarką i KONIECZNIE z telefonem bo chcę wywalić zestaw głosnomówiący z auta. Uchwyt mi się nie podoba i zajmuje dużo miejsca.
Oczywiście widziałem zestawy car AV które mają nawet DVD ale tu rozmawiamy o kwotach rzędu 6-8 tyś a ja tyle nie dam za "patefon" do samochodu i DVD mi nie potrzebne
Gdyby ktoś coś wiedział, jakies nazwy itp. to byłbym wdzięczny.

Pozdro
Marek

..Np takie cos: http://www.allegro.pl/item135206262_philips_ccrt_700_oryginalne_fabryczne_opel.html

No to byłoby dobre ale:
1. To jest 1DIN a ja chce 2DIN
2. To jest kaseciak a ja chcę zmieniarkę na 4 CD
3. I raczej cos nowszej generacji.
Dla przykładu
TO

Taki sam sprzęt był montowany w Omie "C". To ma jeszcze navi ale juz taki wymagający to ja nie jestem.

Pozdro
Marek

Chyba sony robi takie cuda. Generalnie do forda jest 2din

MCZ Szukałem kiedyś chciałem zastąpić fabrychnego chryslera i dupa jest jeden model clariona / jeden alpine/teraz jeszcze doszedł widziałem panasonic ale tak jak napisałeś cena.Nawet starszy model tego clariona był strasznie drogi o możliwości sprowadzenia nie wspominam .Jeżeli masz wyjście odpuść sobie takowe uniwersalne 2diny .

A czy ford przypadkiem nie robi w standardzie 2 din ?

Ford robi jasne ale
Cytat:
Czy są na rynku takie sprzęty ale nie dedykowane do konkretnego modelu tylko "uniwersalne"

takie było pytanie

Moze coś takiego: takie cuś