Przesyłanie zdjęć

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam telefon komórkowy z aparatem i chciałbym przesłać kilka fotek na forum,ale nie wiem jak to zrobić.Czy ktoś by był tak łaskaw i poprowadził mnie krok po kroku jak to się robi.

Cześć. Widziałem w profilu, że też jesteś z Tarnobrzega.Ja na razie jeszcze nie mam Łady i póki co pozostaje niezmotoryzowany, ale jestem jej fanem, a zwłaszcza modelu 2107. Niestety nie mam aparatu cyfrowego i nie potrafię ci doradzić w sprawie przesyłania fotek. Z jekiego rejonu Tarnobrzega jesteś, bo ja z Kopernika.
Pozdrowienia .Sylwek.

Cześć. Widziałem w profilu, że też jesteś z Tarnobrzega.Ja na razie jeszcze nie mam Łady i póki co pozostaje niezmotoryzowany, ale jestem jej fanem, a zwłaszcza modelu 2107. Niestety nie mam aparatu cyfrowego i nie potrafię ci doradzić w sprawie przesyłania fotek. Z jekiego rejonu Tarnobrzega jesteś, bo ja z Kopernika.
Pozdrowienia .Sylwek.

nie da sie wsadzać zdjec na tym forum jako załaczniki. Aby fotki mogły znaleźc się na forum muszą być umieszczone najpierw na innym serwerze. Jeśli to fotki o tematyce ładowskiej/spot/zlot to można to przesłac do mnie i ja wrzucę to na serwer i na stronę klubową. Jeśli nie to należy zaopatrzyc sie w jakieś darmowe konto (pełno takich w sieci) - wrzucać tam fotki na serwer a nastepnie tworząc post klikać na guzik "obrazek"(koło emotikonów) i wpisywać w wyswietlające sie okno bezpośredni adres do tych fotek gdzie są na serwerze np:

http://195.150.240.2/~ladaklub/2106rotor3.jpg

Pozdrawiam

Można też wsadzić do 5ciu fotek do swojego profilu na motonews i stamtąd brać ich bezpośredni adres (klikając na nich prawym przyciskiem myszy->własciwosci)

Dziękuje za info.Kornii,a dla Sylwka ;mieszkam na Zwierzynieckiej,możliwe że widujesz mnie i moją Ładę-czerwona z wgniecionym prawym tylnym błotnikiem.

Witam
Może ktoś mi pomoze i podpowie jak umieścić w informacji o lokalnym spocie zdjęcia. Czytałem wskazówki o jakimś koncie, adresie url ale dla mnie to troche czarna magia. to moje pierwsze zdjecia (poza profilem) jakie chcialbym umiescić
Mam je zapisane na swoim twardzielu i co dalej....
pozdro

odwiedź np https://imageshack.us/.
tam umieść swoje fotki. zlinkuj je na forum i już