Djodomania...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szykujac sie do montazu djud zielonych w zegarach popelnilem jeszcze:

szkoda ze nie mam pod reka statywu bo naswietlanie za krotkie - w rzeczywistosci zielono jest "rowno" z przodu i z tylu a nie takie plamy i dosc fajnie wyglada. a "panel" swiecacy na srodku to tez wina tego ze nie mam statywu ;(

panel nie swieci tak po gałach ino (brak statywu) - na uwage zasluguje podswietlana popieliczka na bialo i podswietlana zapalniczka na okolo - nie wiem czy wiecie ale to jest seryjne (obie opcje) ja je tylko ukolorowalem zamieniajac seryjne zarowki na superfluxy

otwieramy drzwi iii.....

i na koniec obrysowki, mysle gdzie umiescic z przodu...

... teraz czeka mnie wymiana zaroweczek zegarow na zielone djody, do tego zaroweczkowe przyciski tez.

rozumiem ze stickery +10hp i dresik juz kupiony ??

wpadnij do mnie to Ci cykne lepsze fotki

ogólnie to z rzeczy, które zrobiłeś podoba mi sie podświetlenie na dywaniki oraz podświetlenie podłoża po otwarciu drzwi.... chętnie bym sobie też cos takiego zmajstrował

jakieś szczegóły montażu???

a moze zrobimy mini spocik????

obrysówki też zrobiłeś z diodek???

Cytat:
2006-08-20 23:26:36, Outcast pisze:
rozumiem ze stickery +10hp i dresik juz kupiony ??

a co, wysłać Ci bo nie umiesz dostać ??? na allegro tego pełno.

Kolber, ale spocik musi byc wieczorny montaz specjalnie skomplikowany nie jest, teraz musze motipem do lamp przejechać panel ktory tym wszystkim steruje... bo poki co jest przezroczysty i troche "szpeci". a podswietlenie nog czesto sie przydaje bo ja czesto slucham muzyki na parkingach itp. i czasami ciezko znalezc cos na podlodze jak jest ciemno. Po za tym wszystko zrobilem SAM, nie ma w tym samochodzie ani 1 gotowego neona z allegro czy podobnych historii.

Cytat:
2006-08-21 06:56:58, Cwikus pisze:
i czasami ciezko znalezc cos na podlodze jak jest ciemno.

No... tym bardziej, gdy jest to ostatni nieużywany kondom.

Cytat:
2006-08-21 06:59:48, piotr_ek pisze:
No... tym bardziej, gdy jest to ostatni nieużywany kondom.

choc powiem Ci ze nie uzywam ;-P ale zeby nie bylo ze nieprzydatne, to czesto np. zapalniczki szukam w aucie

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2006-08-21 07:17:01 ]

Cytat:
2006-08-21 07:04:16, Cwikus pisze:
[, to czesto np. zapalniczki szukam w aucie [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2006-08-21 07:17:01 ]

Jest na lewo od popielniczki. Łatwo znaleźć nawet po ciemku.

Cytat:
2006-08-21 11:52:18, Navi pisze:

no popatrzcie pany ja szukałem i nawet mi sięudało chyba znaleźć ale jak wcisnąłem to zero efektu nawet nie chce wyskoczyć no cóż spiermandioliło się to u mnie ale za tyo mam kupe zapałek i zapalniczek w aucie cózzapalniczka nie grzeje

Cytat:
2006-08-21 12:20:00, MACHA pisze:
no popatrzcie pany ja szukałem i nawet mi sięudało chyba znaleźć ale jak wcisnąłem to zero efektu nawet nie chce wyskoczyć no cóż spiermandioliło się to u mnie ale za tyo mam kupe zapałek i zapalniczek w aucie cózzapalniczka nie grzeje

A przekręcałeś kluczyk?

Cytat:
2006-08-21 12:35:53, kisztan pisze:
A przekręcałeś kluczyk?

a czy jak silnik pracuje żeby nei było to chyba to (brum brum brum i zawory cyk cyk) to kluczyk jest przekręcony?

Cytat:
2006-08-21 12:53:15, MACHA pisze:
a czy jak silnik pracuje żeby nei było to chyba to (brum brum brum i zawory cyk cyk) to kluczyk jest przekręcony?

Hmmmmmm......

Znowu te diody, niestety ja nie rozumiem tego trędu.

Po co jakieś ledwo świecace diody w spód drzwi, jak wystarczy raz mocno nimi trzasnąć i bedzie miejsce aby tam świetlówkę (razem z obudową) zamontować, a światła więcej

Dla wszystkich maniaków przyozdabiania diódkami i innymi oświetleniem choinkowym

Cytat:
2006-08-21 13:08:40, Padre_cornelone pisze:
Hmmmmmm...... Znowu te diody, niestety ja nie rozumiem tego trędu. Po co jakieś ledwo świecace diody w spód drzwi, jak wystarczy raz mocno nimi trzasnąć i bedzie miejsce aby tam świetlówkę (razem z obudową) zamontować, a światła więcej Dla wszystkich maniaków przyozdabiania diódkami i innymi oświetleniem choinkowym

człowieku takiego tuningu espero to ja jeszcze nmie widziaęłm zmień mu karoserię na seryjną

Cwikus jeszcze podswietl podwozie esperaka na zielono neonami

Cytat:
2006-08-21 11:52:18, Navi pisze:

Istotą sprawy jest to, że blunta nie odpalisz tak łatwo od zapalniczki samochodowej... stąd w moim samochodzie zawsze sterta zapalniczek gazowych (bo o takich pisałem).

A apropo padre - te diody nie świecą "ledwo", ledwo aparat łapie bez statywu. A progi mam w dobrym stanie, więc miejsca na świetlówkę niet :[

Cytat:
2006-08-21 13:20:16, Cwikus pisze:
Istotą sprawy jest to, że blunta nie odpalisz tak łatwo od zapalniczki samochodowej...

To może trzeba od czasu do czasu ją przeczyścić?

tak sobie myślę nie zwiazane z tematem że kolega cornelone musi miec problem z nmaklejką klubową toć to straszne długie na nicka

A samo Padre nie styka????
Tyż fajnie

Cytat:
2006-08-21 14:12:43, Paint pisze:
A samo Padre nie styka???? Tyż fajnie

Klubowy ojciec to jest fajna ksywa padre no to ojciec masz nową ksywkę - z sympatią oczywiście pisane

"klubowy ojciec"?

No to Panie webmajsterze/modratorze do dzieła, a ja po tipex i zmywacz