MotoNews.pl
7 Nie bedzie mycia szyb w autkach (155342/114) - PT

Nie bedzie mycia szyb w autkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kolejny "madry" pomysl wspanialej ekipy rzadzacej. Mam tylko nadzieje ze idac do wyborow jesienia wyborcy beda pamietac o takich "zlotych" pomyslach. w PiSdu

akcyza na plyn do spryskiwaczy

to się weźmie baniak wody i zrobi mix z płynem do naczyń
obiecali lekarzom, górnikom, rolnikom - zapłacą burżuje kierowcy
poczekaj, krótko po wyborach benzynka będzie po 5,5 gaz po 3,5 itd
a wtedy wyjdę na ulicę z takim transparentem jak ma Prowo w avatarku...

Cytat:
2006-08-09 10:28:33, 7gsi pisze:
to się weźmie baniak wody i zrobi mix z płynem do naczyń obiecali lekarzom, górnikom, rolnikom - zapłacą burżuje kierowcy poczekaj, krótko po wyborach benzynka będzie po 5,5 gaz po 3,5 itd a wtedy wyjdę na ulicę z takim transparentem jak ma Prowo w avatarku...

jesli pisuary wygraja wybory to zrzekam sie obywatelstwa polskiego

Ja zawsze na ludwiku jeżdżę ładnie szybki myje tylko czasem smugi sa jak gorąco a zimą trudno denaturat będę wlewał do wody z ludwikiem

W zimę też nalejesz ludwika?

Nie jest to popularne tak jak jazda na oleju roslinnym, ale niektorzy kupuja hurtowo mnostwo plynu do spryskiwaczy, destyluja go do czystego spirytu i wlewaja do baku benzynowych. Jedni jezdza na kilkudziesieciu procentach, inni wlewaja wiecej... Ponoc na spirycie przy wlasnej produkcji z kartofli (jeszcze po cenie sprzed suszy) mozna osiagnac okolo 1,60 za litr. Z plynu zimowego nieco wiecej, ale chyba i tak ponizej 3 zl. Gdzies czytalem ze czlowiek testowal spiryt w nowym mondeo i 50% lyka bez problemu. Tylko troche zal mu to wlewac do baku...

Cos czuje ze moga sie niedlugo skomplikowac pytania na grupie, a wlasciwie trafnosc odpowiedzi, bo trzeba bedzie dojsc do tego czy z wydechu dym jest czarny, bialy, czy moze zielony o zapachu brzoskwini, lub niebieski zalatujacy mieta... Co by oznaczalo ze ktorys gar nie dziala i nie spala paliwa

zdro!

gdyby wlał go w inny zbiornik to i bez suszy jego by suszyło cheche

Jednym słowem (dwoma): 'DOM WARIATÓW' (nie obrażając uposledzonych umysłowo!!!), mnie przez całe życie wmawiali, że żyję w 'ciekawych czasach', a ja już chciałbym pożyć w nudnych.

To jest to słynne "tanie państwo" według PISdeuszy. Następna będzie akcyza na Pepsi, bo jej zamiast WD40 niektórzy używają. A Europa wciąż się śmieje...

Cytat:
2006-08-17 12:00:41, manol pisze:
To jest to słynne "tanie państwo" według PISdeuszy. Następna będzie akcyza na Pepsi, bo jej zamiast WD40 niektórzy używają. A Europa wciąż się śmieje...

nie tylko wciaz ale najgorsze to ze coraz bardziej

Ja się nie zdziwię, jak za jakiś czas w perfumerii na buteleczkach z zapachami zobaczę naklejone banderole (i ceny x2)

tu już nie ma co kląć... pozostaje śmiech i chwila zastanowienia - w którą stronę stąd sp******ać

Dzisiejsza wyborcza

Jeśli to prawda to wątek można zamknąć
Aczkolwiek i tak to nie za wiele zmienia
Cytat:
tu już nie ma co kląć... pozostaje śmiech i chwila zastanowienia - w którą stronę stąd sp******ać

Oby do LOB Party

Hehe... Znając życie na całym zamieszaniu i tych sprzecznych informacjach skorzystają producenci płynu próbując przy okazji choć trochę podnieść ceny