MotoNews.pl

ZIMOWY KRĘCIOŁEK W KRAKOWIE Niedziela godzina 12:00.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich na Zimowy kręciołek The Fiat &The Furious, króry odbędzie się na starej zajezdni MPK.
Rozpoczęcie zlotu o godzinie 12:00

Trasa rajdu: jest to taka sama trasa jak na ostatnim kręciołku KRK, uważam że jest bardzo dobra, tylko brakowało na końcu efektywnego zakrętu, dlatego przejazd będzie w drugą strone.

Rozpoczęcie przejazdów zaplanowane jest na godzine 12:30

1.Odbędą się 2 przejazdy po 2 okrążenia.

2.Przed prubami odbędzie się dwukrotny przejazd zapoznawczy za samochodem organizatora.

3.Wpisowe wynosi 3zł od samochodu

4.Kaski nie są obowiązkowe.

5. za potrącenie opony naliczana będzie kara 3 s za pomylenie trasy naliczana będzie taryfa 150% najlepszego czasu przejazdu w danej klasie

6.Obowiązywać będą 2 klasy:
1- Maluchy
2- "reszta"

dzięki za zaproszenie
Byłem na ostatnim rally krakow (ale jako kibic)- więc jesłi tylko będe tym razem - może uda mi się zaliczyś choć dwa przejazdy.
Niestety - na letnich oponkach, na takim śniegu i lodzie - będzie to raczej dłuuuugi przejazd
Paweł

Paweł, zaopatrz się w łańcuchy...

Góral - po założeniu łąncuchów z moich opon na zajezdni zostałyby strżepy- poza tym na zajezdni są "gumowe"słupy nie ma problema
Gorzej ,ze jak staniesz to cięzko się zebrać

Kurcze szkoda, że tak daleko mieszkam, bo przyjechałbym napewno. Ale mam nadzieje, że ktoś będzie bronił honoru LKP...?

Cytat:
2004-01-22 18:28:04, pawel_krakow pisze:
dzięki za zaproszenie
Byłem na ostatnim rally krakow (ale jako kibic)- więc jesłi tylko będe tym razem - może uda mi się zaliczyś choć dwa przejazdy.
Niestety - na letnich oponkach, na takim śniegu i lodzie - będzie to raczej dłuuuugi przejazd
Paweł

Spoko spoko, nic się nie bój 95 % ludzi będzie na letnich, tam gdzie będzie to koniczne (na szklanke) będzie posypany piasek.

Na prośbe klubowiczów i dla wyrównania szans osób będących na zajezdni po raz pierwszy, kierunek przejazdu został zmieniony (patrz aktualna mapka), jednocześnie dla bezpieczeństwa urządzenia pomiarowego szykana sostała oddalona od lini startu/mety.

Pozdroawiam Rino

Chwałą bogu
Jutro "grzeję" ładziankę - zobaczymy jak odpali biedusia po całym tygodniu na mrozie - z akumulatorem w środku....