Limanowa 13.08 2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
można już wysyłać zgłoszenia, startuje ktoś oprócz mnie ?

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-07-28 15:15:48 ]

ja jade moje zgloszenie juz poszlo

pojechalbym tylko jade jako "K" w krakowskim

Cytat:
2006-07-28 22:53:34, speed555 pisze:
pojechalbym tylko jade jako "K" w krakowskim

kurcze szkoda ze jedziesz jako "k" czyli nicic z fotek będą

Ja bycmoze pojade. Zobacze jeszcze jak sie sprawy potocza bo jak narazie to na przeszkodzie stoja 3 problemy: brak kasy, brak pilota i brak prawej reki bo jest w trakcie leczenia wiec jesli pojade to pewnie tylko po punkt nie po wynik

Cytat:
2006-07-29 01:33:55, Gadzio pisze:
kurcze szkoda ze jedziesz jako "k" czyli nicic z fotek będą

nio niestety. albo rybki albo akwarium ;(

zaległe fotki z poprzedniej eliminacji tutaj - >>> KLIK <<<

Witam

Ja bym chętnie pojechał ale niestety nie odbudowałem silnika po Super Sprincie w Sosnowcu

ps:
Szkoda że nie można wysłać zgłoszenie bez wpłaty na konto
może bym zdążył zrobić silnik.

Nie orientuje się ktoś z was czy po wysłaniu zgłoszenia i wpłaceniu na konto kasy a nie wystartowaniu można to wpisowe przepisać na kolejną impreze, czy kasa przepada?
(ale namieszałem)

Coraz bardziej sklaniam sie ku temu zeby jednak wystartowac...wczoraj wyslalem zgloszenie ale jeszcze nie oplacilem. Poki co chce zrobic rozeznanie czy ktos bylby ewentualnie chetny do mnie do seja na prawy?
Pozdro

Cytat:
2006-08-01 12:30:00, Wojtek_B pisze:
Witam Ja bym chętnie pojechał ale niestety nie odbudowałem silnika po Super Sprincie w Sosnowcu ps: Szkoda że nie można wysłać zgłoszenie bez wpłaty na konto może bym zdążył zrobić silnik. Nie orientuje się ktoś z was czy po wysłaniu zgłoszenia i wpłaceniu na konto kasy a nie wystartowaniu można to wpisowe przepisać na kolejną impreze, czy kasa przepada? (ale namieszałem)

z tego co wiem to jednym chlopakom w dzien kjs'u spalila sie instalacja w wozidle i mieli isc pytac czy wpisowe moze im przejsc na kolejna eliminacje. Nie wiem jaki byl wynik tych rozmow ale chyba ok