Niezwiązanego z tematem i głupiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hahaha pierwszy raz chyba cośtu piszę bo można no cóż chciałem powiedziećże kocham swoją żonę to nijak ma siedo esperaka ale nie z tym zwiazku hahaha

ja też myslałem ze zona moja przyszła nic niebedzie miała do esperaka po sl;ubie ma połowe mojego esperaka

Cytat:
2006-08-18 14:07:58, MACHA pisze:
hahaha pierwszy raz chyba cośtu piszę bo można no cóż chciałem powiedziećże kocham swoją żonę to nijak ma siedo esperaka ale nie z tym zwiazku hahaha

ooo to jakaś odmiana...... niedawno mówiłeś, że jej nie kochasz

Nie wiem jak tak można bo naprawdę fajna jest

Pozdrowionka dla uroczej żonki i nie celuj prawą stroną w drzewa

Cytat:
2006-08-18 16:02:18, markon pisze:
ja też myslałem ze zona moja przyszła nic niebedzie miała do esperaka po sl;ubie ma połowe mojego esperaka

Jeżeli to Twoje espero jest z rocznika 95-96 to możesz już spróbować odłamać Jej tą Jej połowę.

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Padre_cornelone dnia 2006-08-18 20:18:39 ]

Kurde chciałem coś napisać...ale żona przyszła..musze kończyć

Cytat:
2006-08-18 20:17:56, Padre_cornelone pisze:
Jeżeli to Twoje espero jest z rocznika 95-96 to możesz już spróbować odłamać Jej tą Jej połowę. Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Padre_cornelone dnia 2006-08-18 20:18:39 ]

NIESTETY 98 I TEŻ NIC WIĘCEJ NIE PISZE BO KRĄŻY

Cytat:
2006-08-18 23:20:29, markon pisze:
NIESTETY 98 I TEŻ NIC WIĘCEJ NIE PISZE BO KRĄŻY

.......JAK sęp i czycha na esperaka, hahahaha a apropo kolberku nie móiłem że żony nie kocham tylko że mnie czasem wqrwia jakoś tak raz dziennie ale jest zajefajna przynajmniej jest wesoło Krzychu miał nas okazję blizej poznać w sobotę i posiedziec parę godzinek i miło pogadać przy shampanie miodóweczce (i placku z grzaybami pomysłu mojej żonki ) | do tej pory pewnie nie zlazł z ubikacji tak natrzekałna te grzybki hahaha, ja mogę teraz dopiero pisać bo jestem w pracy a tak żonka krzyczy że czas marnuj e hahaha rozumiem cięasterixie a tak na marginesie markon nie dawaj żonie esperak!!!!! nmigdy było spisać intrercyzę na niego?? oddaj jej dom dzaiecko psa kotka nawety rybki ale esperaka w życiu, jak mnie żonma powiedziała po kolejnej naprawie i pieniażkach wyłożonych na espero ...WYBIERAJ ten złom albo ja... to no cóż co byscie wybrali??? wybór prosty powiedziałem że espero było pierwsze niz ona i z nmim jestem dłużej no i mam dalej dwie skarbonki na utrzymaniu a w zasadzie dwie i pół bo junior ma 2 latka i juzsiedzi za kułkiem pozdrawiam hahaha

Jakbym żonie nie dał złomiaka to bym musiał abstynentem zostać, bo kto by me zwłoki z imprez przywoził? A teraz się baba przywiązała (one kurka jakieś takie przywiązywalne są) i pchnąć do żyda mi nie pozwala. Pyta się "jak sprzedamy to co kupimy, czym będziemy jeździć". A nic nie kupimy - jej odpowiadam, a jeździć będziemy autobusami/taryfami/pożyczonymi złomami.

Cytat:
2006-08-18 16:02:18, markon pisze:

A to dość ciekawe.... Jeśli miałeś go na siebie jeszcze przed ślubem, to dlaczego niby tak twierdzisz??

Cytat:
2006-08-21 09:40:49, piotr_ek pisze:
.............pożyczonymi złomami.

Znasz kogoś kto ci cokolwiek pożyczyczy?

Cytat:
2006-08-21 16:28:39, JaRabbit pisze:
Znasz kogoś kto ci cokolwiek pożyczyczy?

Każdy kogo znam... oczywiście z wyjątkiem obecnych tutaj kolegów.

Cytat:
2006-08-21 17:38:29, piotr_ek pisze:
Każdy kogo znam... oczywiście z wyjątkiem obecnych tutaj kolegów.

Ty się tak nie spoufalaj .Kolegów to ja sobie sam wybieram

Przepraszam najmocnie... wyrwało mi się. To tym bardziej dziwne, że od dawna już nie mam żadnych kolegów/kumpli. Tylko znajomi.

piotr_ek to prawdziwe wcielenie osiołka (bez urazy) z bajki o kubusiu puchatku, tego co chmurka z deszczem ciągle za nim chodziła bo był taki smutny.....

Nie martw się espero kiedyś w końcu zgnije do reszty a Ty odzyskasz kumpli a nawet przyjaciół.

SMILE

Cytat:
2006-08-21 19:33:02, Padre_cornelone pisze:
Nie martw się espero kiedyś w końcu zgnije do reszty a Ty odzyskasz kumpli a nawet przyjaciół. SMILE

Przyjaciół nigdy nie miałem, a kolegów/kumpli już z 10 lat nie ma. Tak z jednymi jak i z drugimi same kłopoty były

piotr_ek

Stwierdzam depresję!

Polecam wizytę u lekarza i żeby zapisał lek psychotropowy o nazwie "lerivon"

Tylko nie popijaj go (ani zaraz po zażyciu) gorzołą, bo takie piłki lekarskie szybko latają przed oczami wtedy.

Jak nie związanego z tematem to i ja....
Froostrata.... Żłopię browar i jestem już wcięty. Rano praca, później rozwożenie zaproszeń - padam na pysk....
Zara walę do klopa wypuścić kreta na spacer i lulu...
PS - Legą jeżdżę tylko ja

Cytat:
"Zara walę do klopa wypuścić kreta na spacer i lulu... PS - Legą jeżdżę tylko ja"

Tylko pamiętaj klop nie ma lakieru metalic

Cytat:
2006-08-21 20:58:58, Padre_cornelone pisze:
Tylko nie popijaj go (ani zaraz po zażyciu) gorzołą, bo takie piłki lekarskie szybko latają przed oczami wtedy.

Iiiii... chemikalia jakieś... ja wolę coś naturalnego, na parapecie wychodowanego, albo w kuchni upędzonego.

Cytat:
2006-08-21 22:42:46, piotr_ek pisze:
...na parapecie wychodowanego, albo w kuchni upędzonego.

....nalewka z marichuany?