MotoNews.pl
2 Sprzedaje Espero !!! Co kupic innego..?? (153670/26) - PT

Sprzedaje Espero !!! Co kupic innego..??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Myslalem o Oplu Tigrze... albo jakims .. mh.. cos malego... co malo pali.. Seat albo cos... nic duzego cos 2-3 drzwiowego... a czemu sprzedaje... (za duzy) myslalem ze pociagne dalej ale nie bardzo... pali a pali...

i co myslisz ze tigra spali Ci 6 litrow benzyny ?

Chce kupic conajmniej 98r. Hm.... mam nadzieje ze cos znajde... ale napalilem sie na ten samochodzik... i co zrobie.. zal mi Esperaka.. mg..

a moze jakis przedzial cenowy...

jesli zamianka za espero to hm... moze jakis dieselek???

Jak mały to w zależności od zasobności portfela:

drogi: nowy Suzuki Swift

średnio drogi: używany, paroletni Yaris

tani: paroletni Peugeot 106

A ja przemyśliwuję 3,0 MV6 Omegę z 2003 roku

Cytat:
A ja przemyśliwuję 3,0 MV6 Omegę z 2003 roku

DeeJay swietne autko mialem taka Ome w 2001 r (1997 rocznik) /w manualu/,ale chyba tylko w B bylo 3,0 MV6 pozniej w Omie C poj wzrosla do 3,2 l a Moc nadal byla 211 KM

Co DeeJay w ledze juz ci mocy brakuje ???

Mnie się podoba Toyka MR2 i Audi TT, Omesia o której mowi DeeJay tez jest OK, ale teraz mam inne priorytety.

Cytat:
2006-07-23 22:35:22, Outcast pisze:
Co DeeJay w ledze juz ci mocy brakuje ???

Nie - po prostu mi się podoba

Cytat:
2006-07-23 19:59:31, NightFox pisze:
Chce kupic conajmniej 98r.

Czyli ze starego, dobrze znanego złomiaka chcesz się przesiąść na jakąś zagadkę tylko o rok młodszą. Bez sensu!

Ja na wiosne espero sprzedaje i kupuje 200sx, i jebie mnie ze starsze chce ten samochod i tyle. Tigra tot aka gejowska wg. mnie jest. a o9mega w ogole nie jezdzie jezeli jest w automacie.

Tigra to dobra jest dla panienki tak samo jak puma. Chcesz cos co malo pali ? kup sobie zagazowane sejczento 900. 2 drzwiowe, malo pali i ma kopyto nie z tej ziemi . A na serio daruj sobie male samochody i stare. Ani to wygodne ani bezpieczne

Cytat:
2006-07-24 22:37:14, maskekk pisze:
Ja na wiosne espero sprzedaje i kupuje 200sx, i jebie mnie ze starsze chce ten samochod i tyle. Tigra tot aka gejowska wg. mnie jest. a o9mega w ogole nie jezdzie jezeli jest w automacie.

no fakt jak auto w automacie przy 211 koniach ma w ogole jechac....

sorry, ale leję z takich znafcuf

Sory ale jezdzilem taka padaka przez 3miechy. Ten automat to jeden z najwolniejszych automatow jakimi mialem okazje jezdzic. A i co by nhie bylo fura miala raptem 50tysiecy wiec nie jakis pasc zajezdzony. To poprostu jest ciezka fura a utomat ja muli. Przejedz sie jak masz mozliwosc camry nowa v6. Tez silnik 3.0 i tam to jest bajka zapieprza jak trzeba. Jezdzilem w swoim zyciu naprawde wieloma samochodami i to niektorymi bardzo rzadkami (viper, ferrari 308gtb, S6clio v6) i naprawde w srod automatow tez oplowski co jest w omedze to tandeta.

ale do czego Ty ta omege porownujesz... starry 2 rozne swiaty.

a z wymienionych to jezdzilem clio v6 poszerzanym - moje marzenie silnik 211 kucuf tylny naped w tak malym autku... mniam.

Cytat:
2006-07-26 19:52:04, maskekk pisze:
Przejedz sie jak masz mozliwosc camry nowa v6. Tez silnik 3.0 i tam to jest bajka zapieprza jak trzeba.

To jest oczywiste że Camry jest dużo lepsza od Omegi, ale cena też jakby mniej atrakcyjna.

Ja nie porownuje omegi do camry tlyko to ze w omedze ta skrzynia to jest porazka jezdzilem dzisiaj taka omega 2.5 w manualu i to juz jakos tam jedzie ale automatom made in opel mowie stanowcze nie !!

Ej no luzik
Żaden automat nie wchodzi w grę A nie powiesz mi że 211 koni w manualu nie zamiata już konkretnie

Wiesz ja szczerze mowiac bylem mocno zawiedziony bo spodziewalem sie czegos lepszego.